Cases

Enkele van onze succesvolle cases

Met deze cases geven we je een kijkje in onze keuken. Van het bepalen van een online strategie, het toepassen ervan en het succes wat hier uit volgt.

Ook beter ranken? Klik hier
×
Movi Performance Gym

600% toename in aanvragen

De opdracht was simpel: meer leads genereren via de website met minimale kosten. We hebben de website opnieuw opgebouwd met een betere techniek, een nieuwe menustructuur, duidelijkere knoppen en Google optimale teksten. In de eerste maand zien we al een toename van ruim 600% in aanvragen met een scoringskans van 90%.

Be Polished By Glennys

Van 3.1% naar 8.5% CTR

Be Polished wilde meer klanten via de website binnenhalen. De eerste stap was een slag maken met conversieoptimalisatie en content marketing. Dit resulteerde dat we in zeer korte tijd met ruim 10 relevante woorden top 3 posities hebben behaald met een gemiddelde CTR van 8.5%. Dit levert nu per maand 3 nieuwe klanten op die gemiddeld 12x per jaar langskomen.

DBS Automotive

2700 vertoningen en 100 clicks

De wensen van DBS Automotive waren een uitdaging. Online de nummer 1 worden op het gebied van exclusieve auto’s. Dankzij een slimme strategie met content marketing en zoekmachine optimalisatie is de website is in slechts 12 maanden, met een nieuw domein, gegroeid naar gemiddeld 2700 vertoningen en 100 clicks per dag.

Zij gingen u voor

Maqqie
Logo Albers Zeilmakerij
Logo Stichting Onky Donky
Logo Cascando
Logo DG Ruitersport
PBC Group
Jorik Algra Fotografie
Logo HAVA Houtbouw

Online marketeer inhuren: Tijdelijk of met oog op vast dienstverband.