Vacatures

Blijvend resultaat

Over ons

Energiek, ambitieus en informeel. Dat is wie wij zijn. Bij ons staat de klant centraal en streven we samen naar een topresultaat.

INOMA
INOMA over ons
Over INOMA

Verschillende disciplines

Van contentspecialist tot accountmanager. Van bedrijfsleider tot online marketeer. Binnen ons team werken we samen met verschillende disciplines die elkaar enorm versterken. Dit zorgt voor korte lijntjes met elkaar én daardoor ook met jou als klant.

Contact opnemen

Mensgericht; daar houden wij van

De klant als fan, dat is ons uitgangspunt. Daarom streven we ook naar een mensgerichte aanpak. Daarbij willen we niet alleen aan verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen door een persoonlijke service met korte lijntjes. Begrip en wederzijdse waardering spelen daarbij de hoofdrol. Als team zijn we op elkaar ingespeeld en vullen elkaar aan. De fijne sfeer die we daarbij genieten brengen we ook over op onze klanten. Onze laagdrempelige en mensgerichte manier van communiceren zorgt voor heldere projecten met een duidelijk doel.

Contact opnemen
Uitgesproken in onze werkwijze

Uitgesproken in onze werkwijze

Je kent het gezegde vast “iets zeggen zonder iets te zeggen”. Bij INOMA zul je ons hier niet op betrappen en zo wel? Dan horen we het graag! Wij zijn uitgesproken in onze taal en nemen geen blad voor de mond. Daarnaast staan we altijd open voor ideeën en denken graag een stapje vooruit. Geen wollige marketing maar sterke ideeën, dat is waar we ons in onderscheiden. Daarbij kunnen we soms een tikkeltje eigenwijs & rebels zijn om tot een goed resultaat te komen. Hierbij houden we natuurlijk het doel voor ogen; jouw bedrijf laten opvallen.

Contact opnemen
INOMA

Ons team

INOMA
Samen werken bij INOMA

Samen 'werken'

INOMA is hét full-service marketingbureau van Ede gericht op product georiënteerde bedrijven. Een unieke website, aanwezigheid op social media, een nieuwe huisstijl of betere online vindbaarheid. Wat jouw doel ook is, wij helpen je graag in het verbeteren van jouw marketing met blijvend resultaat.

Contact opnemen
Pragmatisch en resultaatgericht

Pragmatisch en resultaatgericht

Ga je met INOMA in zee, dan ben je er zeker van dat we praktisch en resultaat gericht te werk gaan. Wij verkopen geen onzin verhalen en leggen duidelijk onze strategie uit om jouw doelen te behalen. Daarbij denken we altijd in oplossingen om binnen jouw budget een mooi resultaat te behalen. Met INOMA ben je verzekerd van een partnerschap dat gebaseerd is op transparantie, effectiviteit en succes.

Contact opnemen
Proactief voor jou aan de slag

Proactief voor jou aan de slag

Afwachten staat niet in ons handboek, we gaan graag proactief voor je aan de slag! Dankzij een goed zoekwoordenonderzoek en een duidelijke menustructuur laten we zien waar jouw kansen liggen. Jouw bedrijf goed in beeld brengen en laten zien waar je kansen liggen, dat is ons doel. Deze aanpak heeft inmiddels voor vele positieve klantervaringen gezorgd. Ben je overtuigd van onze aanpak? Neem dan contact met ons op, we zijn benieuwd naar jou én je verhaal!

Contact opnemen
INOMA
Quote DeMaes Cateringservice

De Maes Cateringservice

Het traject ernaar toe verliep heel soepel, snelle communicatie en goed meedenken met onze wensen en mogelijkheden.

Zij gingen je voor

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
Team foto