Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je wil aan iedereen laten zien hoe geweldig jouw product is. Je website is prachtig, de teksten zijn goed geschreven, maar helaas wordt hij weinig bezocht. Je weet dat je hoger in Google moet komen, maar je hebt geen idee hoe. Maak kennis met zoekmachine optimalisatie.

Ook beter ranken? Klik hier
×

Zoekmachine optimalisatie

Bij INOMA helpen wij jou om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Hoger in Google komen zorgt ervoor dat meer potentiële klanten jouw website bezoeken en uiteindelijk zorgt dat voor meer omzet. Met de juiste SEO-strategie heb jij geen kosten per klik, maar wel meer online zichtbaarheid.

Optimaliseren

Met hulp van INOMA trek je meer bezoekers naar je website en/of webshop. Hoe we dat doen? We starten met een zoekwoordenonderzoek, voeren een technische optimalisatie uit, gaan door met het creëren van de juiste content, optimaliseren de conversie en starten met linkbuilding. Helder, toch?

INOMArketeer

Een INOMArketeer verdiept zich in jouw bedrijf en jouw visie, proeft de sfeer en heeft alle kennis over (online) marketing. Wij werken efficiënt, snel en vakkundig vanuit jouw kantoor. Zo heb je grip op alle activiteiten en kun je bij jullie op kantoor sparren over de te behalen groei en vooruitgang.

Zoekmachine optimaliseren - SEO

Hee, je bent er nog!

Wat leuk dat je nog steeds aan het lezen bent. Dat betekent dat jij onze content interessant vond en verder leest. De tekst die hieronder staat, is alleen maar geschreven om hoger te komen in Google. Wij zijn goed vindbaar op een aantal zoekwoorden en die komen in de tekst hieronder in een bepaalde verhouding voor. Google vindt dit fijn en daarom scoren wij goed. Klinkt dat ook interessant voor jouw bedrijf? Lees gerust verder of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Van Wikselaar Automotive - Willem van Wikselaar

‘Top bedrijf, erg klantgericht en stoppen niet voordat je tevreden bent, ook bij kleine opdrachten!’

Willem van Wikselaar – Eigenaar Van Wikselaar Automotive

SEO = Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimalization (SEO) betekent zoekmachine optimalisatie. Met SEO zorgen wij voor een betere vindbaarheid van jouw site. Dat kan op veel verschillende manieren, maar het doel is altijd om een goede positie binnen de zoekmachine te krijgen (vaak is dit Google).

Het optimaliseren van de resultaten in een zoekmachine is lastig en afhankelijk van honderden verschillende factoren. Door te draaien aan de juiste knoppen komt jouw website hoger in Google. Inmiddels is zoekmachine optimalisatie een specialistisch vak. Een vak dat wij geweldig mooi vinden en wij helpen jou graag om jouw online vindbaarheid te vergroten.

Google Ads of zoekmachine optimalisatie?

Sommige bedrijven adverteren al in Google, met soms tegenvallende resultaten. Dat komt doordat sommige zoektermen in Google erg duur zijn. Wanneer veel bedrijven op dezelfde zoekterm gevonden willen worden, gaan de kosten voor de advertentie omhoog. Zorg je echter dat jouw SEO goed is ingericht met woorden die concurreren, dan kun je hoger komen in Google zonder veel kosten te maken.

SEA (Search Engine Advertising) krijgt betere resultaten wanneer de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Door een goede SEO krijg je een hogere kwaliteitsscore en ben je minder kosten kwijt voor je SEA.

Een goede website, met goede content, dat is ingericht met SEO is een duurzame vorm van marketing. Je hebt op lange termijn resultaat van de leads die op jouw website komen en je hoeft er geen maandelijks advertentiebedrag tegenaan te gooien. Natuurlijk zitten Google en jouw concurrenten niet stil en zul je altijd ‘up-to-date’ moeten blijven. Dit is echter een kleine moeite in tijd en in kosten vergeleken met een advertentie waarbij je voor elke klik moet betalen.

Neem contact op

Zoekmachine optimalisatie en Content Marketing

Content Marketing

Goede content is belangrijk. Zoals je waarschijnlijk begrepen hebt, staat deze tekst hier alleen maar om beter vindbaar te zijn in Google. Dat komt doordat wij zoektermen in deze tekst in een bepaald volume laten terugkomen. Google vindt dit fijn en zorgt vervolgens dat wij beter vindbaar zijn. Wij kunnen jouw content verbeteren door onze SEO tekstschrijvers voor jou aan het werk te zetten. Natuurlijk kunnen wij ook de gehele webteksten voor jouw website aanpassen, maar we leren het je ook graag zelf in een van onze trainingen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Maqqie
Logo Albers Zeilmakerij
Logo Stichting Onky Donky
Logo Cascando
Logo DG Ruitersport
PBC Group
Jorik Algra Fotografie
Logo HAVA Houtbouw

Online marketeer inhuren: Tijdelijk of met oog op vast dienstverband.