Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA)

Stel jij Google Ads uit omdat je niet weet waar je moet beginnen? Of heb jij via ‘In 7 stappen naar een goede Google Ads-campagne’ of een vergelijkbare handleiding geprobeerd om zelf jouw Google Ads in te richten, maar gaf dit weinig resultaat? Klik op de knop hieronder om kennis te maken.

Hoger rendement met Ads?
×

Kennismaken en strategie

Allereerst willen wij onze klant kennen en samen de online doelstellingen vaststellen. Wanneer we die hebben vastgesteld kunnen we een online strategie bepalen die past bij jouw bedrijf.

Zoekmachine adverteren

We weten je doelen, de website is geoptimaliseerd. We gaan aan de slag! Met maandelijks overleg en inzicht in de cijfers maken we de campagnes steeds efficiënter.

Zelfstandig maken

De online marketeers van INOMA komen jouw personeel een training geven. Zo kan jouw bedrijf na onze dienst zelfstandig goede leads binnen blijven halen. Zoals wij zeggen: “blijvend resultaat”.

Hoe zet INOMA Google Ads in?

Hoe zet INOMA Google Ads in?

Google Ads is een complexe tool en is afhankelijk van honderden factoren die continu wijzigen. Om goed te presteren in Google Ads moeten er vele beslissingen genomen worden voordat er een goede advertentie ontworpen is.

Google heeft advertenties opzettelijk ingewikkeld gemaakt, zo verdienen zij het meeste geld aan de advertenties die online gezet worden. Gelukkig weten wij precies hoe je de instellingen binnen Google Ads moet instellen om voor een laag bedrag per klik waardevolle leads te krijgen. We helpen je graag!

Gratis adviesgesprek

Van Wikselaar Automotive - Willem van Wikselaar

‘Top bedrijf, erg klantgericht en stoppen niet voordat je tevreden bent, ook bij kleine opdrachten!’

Willem van Wikselaar – Eigenaar Van Wikselaar Automotive

Het rendement van Google Ads

Eigenlijk is het plaatsen van een Google advertentie erg simpel. Het probleem zit hem in een rendabele advertentie. Google wil graag veel geld verdienen aan advertenties. Daarom zijn de standaard instellingen niet optimaal en moet je veel geld investeren om goede resultaten te krijgen. Gelukkig zijn de instellingen allemaal aan te passen en zo kunnen de Google Ads toch goede resultaten opleveren zonder dat het jouw bedrijf een fortuin kost. Maar ja, die instellingen…

Neem contact op

Het rendement van Google Ads

INOMA helpt jou resultaat behalen

Gelukkig kennen wij de knopjes, opties en instellingen van Google Ads. Wij helpen jou graag om goede advertenties op te zetten. Belangrijk is dat hiervoor een goed plan gemaakt wordt. In het plan worden doelen opgesteld, tijd vrijgemaakt om te testen, te analyseren en te optimaliseren. In onze trainingen leren wij jou of jouw personeel hoe al deze stappen werken. Zo kunnen jullie, als dat gewenst is, ook zelf resultaat behalen met Google Ads. Wij helpen je graag met een online strategie die perfect aansluit bij jouw bedrijf!

Neem contact op

Zij gingen u voor

Maqqie
Logo Albers Zeilmakerij
Logo Stichting Onky Donky
Logo Cascando
Logo DG Ruitersport
PBC Group
Jorik Algra Fotografie
Logo HAVA Houtbouw

Online marketeer inhuren: Tijdelijk of met oog op vast dienstverband.