Conversiegericht webdesign

Een conversiegericht webdesign | Meer leads en klanten

Onze filosofie: functie voor design. Een website of webshop kan nog zo mooi zijn, maar het is een slechte investering als de website geen klanten oplevert. Wij maken prachtige websites, maar de focus ligt op meer omzet voor jou.

Ik heb interesse
×

Websites

Jouw website is het fundament van jouw marketingstrategie. Mogelijke klanten, medewerkers, sollicitanten en jouw huidige klanten zijn allemaal online actief en zullen jouw website bekijken. Het moment om te zorgen dat je indruk maakt!

Webshops

Veel bedrijven hebben ook een webshop. Met jouw webshop wil je prospects een aankoop  laten doen, zonder dat de klant afhaakt. De conversie van jouw webshop moet goed zijn en daarvoor is de juiste inrichting belangrijk.

INOMArketeer

Een INOMArketeer helpt om voor jouw bedrijf een goede ‘online-customer-journey’ te ontwikkelen. Een fijne site die indruk maakt, goed vindbaar is, goede conversie heeft en een site met handige en mooie knoppen.

Alles in 1

Naast dat een online marketeer van INOMA helpt om jouw website te optimaliseren, kan hij nog veel meer op het gebied van online marketing. Met een INOMArketeer heb je toegang tot het hele pakket.

Resultaat

Wat is jouw doel met jouw website? Waar moet jouw design aan voldoen en waarom? Wij maken samen met jou een online strategie. Zo wordt jouw website een succes en kan jij de resultaten behalen die jij voor ogen hebt.

Extra’s

Heb je naast het webdesign nog hulp nodig bij extra onderdelen van de online marketing, dan helpen wij je natuurlijk graag. Onze online marketeers zijn betrokken, creatief en innovatief en denken altijd met je mee.

Webdesign, wat komt daar bij kijken?

Webdesign, wat komt daar bij kijken?

Een goed webdesign gaat verder dan het uitkiezen van de juiste kleuren en plaatjes. Alle onderdelen van de website moeten passend zijn bij jouw bedrijf en het verhaal van jouw bedrijf vertellen. Wanneer een website niet passend is bij jouw verhaal, zal je ook niet de juiste doelgroep aanspreken op je website. Een goed webdesign staat dus dichtbij de visie en waarden van jouw bedrijf en is gericht op conversie. Wij willen dat jij jouw marketing doelen behaald met behulp van een goede website. Daarom zijn onze INOMArketeers altijd betrokken bij jouw bedrijf, want alleen dan kunnen wij jouw verhaal vertellen via de website.

Neem contact op

Jorik Algra Fotografie - Eigenaar Jorik Algra

‘Hier wordt onderscheid gemaakt tussen een websitebouwer en vakmensen met passie voor hun werk met idioot veel kennis in huis. Over alle aspecten wordt nagedacht, zelfs dingen waarvan ik het bestaan niet afwist.’

Jorik Algra – Eigenaar Jorik Algra Fotografie

De technische kant

Naast dat we het verhaal van jouw bedrijf via de website willen vertellen, zijn er ook een heleboel technische elementen in de website waar wij rekening mee houden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de content van jouw website zo geschreven is dat Google jou sneller vindt. En natuurlijk houden wij rekening met alle onderdelen die horen bij zoekmachine optimalisatie. Wanneer jij dat zou willen kunnen wij ook helpen met adverteren via Google. De technische kant van de website is van groot belang voor de vindbaarheid van jouw website. Alle technische vaardigheden voor een goede website, en nog veel meer, worden door onze online marketeers beheerst. Wanneer je een online marketeer inhuurt, krijg je bij INOMA dus de volledige kennis van online marketing in huis.

Neem contact op

Webdesign en Content Marketing

Content marketing

De content die jij op jouw website plaatst is voor meerdere onderdelen van groot belang. Allereerst geeft het jouw website uitstraling en wil je dat het voor klanten fijn is om op jouw website te zijn. De content moet dus gebruikersvriendelijk zijn. Wat helaas vaak wordt vergeten is dat de juiste content de vindbaarheid van jouw website vergroot. Goede content optimaliseert jouw vindbaarheid en geeft een betere conversie aan jouw website. Een online marketeer van INOMA weet precies hoe content gecreëerd moet worden zodat jij gevonden wordt en jij jouw marketing doelen kunt gaan behalen.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Maqqie
Logo Albers Zeilmakerij
Logo Stichting Onky Donky
Logo Cascando
Logo DG Ruitersport
PBC Group
Jorik Algra Fotografie
Logo HAVA Houtbouw

Online marketeer inhuren: Tijdelijk of met oog op vast dienstverband.