Training geven aan jouw team

We leiden jou en eventueel jouw mensen op tot echte INOMArketeers!

Wij geloven in blijvend resultaat. Dit kunnen wij alleen samen met jullie realiseren. Wij delen onze kennis op een duidelijke en hands-on manier, zodat jullie dit gemakkelijk eigen kunnen maken.

Ook beter ranken? Klik hier
×

Inventarisatie

Om jouw website blijvend optimaal te laten functioneren, moet je weten aan welke knoppen je moet draaien. INOMA leert jou en jouw personeel hoe dit moet voor jouw website. Dit doen we nadat wij samen hebben geïnventariseerd voor welke onderdelen dit wenselijk is. Waar voor veel bedrijven het traject stopt nadat de eerste leads binnenkomen, hebben wij een extra stap in ons proces toegevoegd.

Leer meer!

De extra stap van INOMA is dat wij jouw personeel training geven. Onze trainingen zijn ontworpen in samenwerking met een onderwijsdeskundige. Door gebruik te maken van een werkboek met duidelijke stappen weet jouw personeel, aan het eind van de training, precies wat ze moeten doen om jullie website optimaal te laten draaien. Zo kunnen wij waarborgen dat het leerrendement van de training groot is.

Training op locatie

De trainingen voor online marketing kunnen bij jullie op locatie gegeven worden. Makkelijk en efficiënt, zo blijft er de meeste tijd over om iets te leren. Tijdens de trainingen krijgen jouw werknemers alle informatie om zelf aan de slag te kunnen. Komen jullie er toch niet uit? Dan zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar om even mee te kijken en verder te helpen.

Jij vindt het echt leuk om iets (aan jouw team) te leren!

Jij vindt het echt leuk om iets (aan jouw team) te leren!

Ik zie dat je nog steeds aan het lezen bent. Waarschijnlijk heb je dan ook al meer gelezen van onze website en over onze werkwijze. Jij begrijpt inmiddels vast wel waarom deze tekst hier staat en wat het doel is daarvan.

Nieuwsgierig? Begrijp je het doel van deze tekst toch nog niet helemaal?  Kijk dan eens op onze pagina over zoekmachine optimalisatie of vul een formulier in, dan nemen wij contact met jou op.

Online marketeer inhuren

Movi Performance Gym - Eigenaar Gertjan

‘INOMA weet van aanpakken. Duidelijke analyse van de probleemstelling en pragmatische oplossing. We merken nu al een verschil. In de eerste maand kwamen er al 11 kwalitatieve aanvragen binnen.’

Gertjan van ’t Hoog – Eigenaar Movi Performance Gym

Resultaten

Wanneer je investeert in online marketing verwacht je ook dat er resultaat uitkomt. INOMA doet dit door de verschillende aspecten van online marketing goed in te zetten. Soms moet de vindbaarheid van een website (SEO) verbeterd worden, maar is het hiervoor belangrijk dat eerst de content aangepast wordt. Door stapsgewijs, via een gedegen online strategie, aan het werk te gaan behaal jij resultaat. Je bent beter vindbaar, je hebt meer verkeer naar je website, je leads vullen contactformulieren in en in de webshop wordt meer verkocht.

Neem contact op

Stapsgewijs aan het werk

Stapsgewijs aan het werk

Wij houden ervan om te werken met een goed strategisch plan. Wat zijn jullie wensen? Wat is er al beschikbaar voor de online marketing? Wie is jullie doelgroep en hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Allemaal vragen die naar voren komen wanneer wij met jou gaan samenwerken. Nadat we jouw bedrijf goed hebben leren kennen en jullie wensen inzichtelijk hebben, starten we met het opstellen van de doelen en schrijven we daarop aansluitend de online strategie uit. Nadat we de eerste testfase hebben gehad, stellen wij bij en bespreken we hoe we verder willen. In deze fase kunnen wij ook kijken naar de trainingsmogelijkheden voor jouw personeel. Hoe kun jij zelf het resultaat behouden wat we samen hebben opgebouwd? Natuurlijk blijven wij daarna altijd bereikbaar voor hulp. Wil jij weten hoe wij jouw online strategie zouden neerzetten? Klik dan op de knop hieronder.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Maqqie
Logo Albers Zeilmakerij
Logo Stichting Onky Donky
Logo Cascando
Logo DG Ruitersport
PBC Group
Jorik Algra Fotografie
Logo HAVA Houtbouw

Online marketeer inhuren: Tijdelijk of met oog op vast dienstverband.