SEA

Waar staat SEA voor?

Andere benaming: Search Engine Advertising

SEA is een afkorting die staat voor Search Engine Advertising, naar het Nederlands vertaald is dit zoekmachine adverteren. Dit is een vorm van online marketing waarbij een zoekmachine ingezet wordt om de doelgroep te bereiken.

Met SEA worden de betaalde zoekresultaten bedoeld: advertenties. Met het tarief dat je betaald verbeter je de vindbaarheid van je website. De betaalde advertenties kunnen bovenaan zichtbaar zijn op een zoekmachine. In een korte tijd genereer je op deze manier verkeer naar de website. Er wordt hier geadverteerd op relevante zoekwoorden. Voordat er met een SEA campagne begonnen wordt is het verstandig om verdiepend onderzoek te doen of te laten doen.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.