URL

Wat is een URL?

Andere benaming: Uniform Resource Locator

Een URL is een uniek adres die de locatie van een website of e-mailadres op het internet aangeeft. In simpele taal is een URL het adres van een website. Iedere website heeft zijn eigen URL, maar ook elke pagina, afbeelding en video’s.

Een URL bestaat uit een aantal onderdelen. Het eerste onderdeel is de https:// dit is het protocol van de website. Het tweede onderdeel is de domeinnaam, bijvoorbeeld www.inoma.nl. Ten derde kan een URL een submap bevatten, een voorbeeld hiervan is /blogs/. Tot slot kan een URL een nieuwe subpagina bevatten, in dit geval een subpagina van de pagina ‘blog’.

Het bekende 404-bericht wordt getoond omdat er een aanpassing is gemaakt in de URL. Dit betekent dat de beheerder op zoek moet naar alle plaatsen waar de link staat, om deze aan te passen. Dit kan sneller opgelost worden door een redirect. Wanneer de redirect is aangemaakt word je doorgestuurd naar de juiste URL.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.