Bounce rate

Een bounce rate (weigeringspercentage) verwijst naar het percentage bezoekers van een website dat de site verlaat zonder enige interactie te hebben gehad, zoals het bekijken van andere pagina’s of het uitvoeren van acties zoals het invullen van formulieren. Met andere woorden, het is het percentage mensen dat slechts één pagina van een website bekijkt en dan de site verlaat, zonder verder te klikken of te verkennen.

Een hoge bounce rate kan wijzen op verschillende zaken, zoals oninteressante inhoud, slechte gebruikerservaring, langzame laadtijden of andere factoren die bezoekers ontmoedigen om verder te gaan op de website. Het is vaak een belangrijke statistiek voor website-eigenaren en marketeers, omdat het kan aangeven of de website effectief is in het vasthouden van bezoekers en het stimuleren van betrokkenheid. Over het algemeen streven websites naar een lage bounce rate, omdat dit vaak duidt op een betere gebruikerservaring en meer betrokkenheid bij de inhoud.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.