Shopify

Shopify is een toonaangevend en gebruiksvriendelijk e-commerceplatform dat is ontworpen om mensen en bedrijven te helpen online winkels te bouwen, te beheren en te laten groeien. Het werd opgericht in 2006 en is uitgegroeid tot een van de populairste e-commerceoplossingen ter wereld, met miljoenen actieve winkels die het platform gebruiken.

Enkele belangrijke kenmerken van Shopify zijn:

  1. Eenvoudig te gebruiken: Shopify biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers zonder technische kennis gemakkelijk hun eigen webshop kunnen opzetten en beheren.
  2. Webhosting: Shopify biedt volledige webhosting, wat betekent dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over het beheren van servers of technische aspecten van hosting.
  3. Themawinkel: Shopify heeft een uitgebreide themawinkel met honderden professioneel ontworpen thema’s die kunnen worden aangepast aan de look en feel van de webshop.
  4. Uitbreidbare functionaliteit: Shopify heeft een groot aantal apps en extensies beschikbaar in de Shopify App Store, waarmee gebruikers extra functionaliteit aan hun webshop kunnen toevoegen, zoals marketingtools, betalingsgateways, rapportage en meer.
  5. Mobielvriendelijk: Alle Shopify-thema’s zijn responsief en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor de webshop er goed uitziet en goed functioneert op smartphones en tablets.
  6. Veilige betalingen: Shopify biedt geïntegreerde betalingsgateways, zodat klanten veilig kunnen afrekenen met creditcards en andere betaalmethoden.
  7. Ondersteuning voor meerdere valuta’s en talen: Shopify ondersteunt verschillende valuta’s en talen, waardoor het geschikt is voor internationale verkoop.

Shopify is een populaire keuze voor kleine ondernemers, start-ups en gevestigde bedrijven vanwege de gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid en de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een professionele webshop op te zetten zonder veel technische kennis. Het biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor het bijhouden van bestellingen, inventaris, klanten en marketingcampagnes, waardoor verkopers een volledige e-commerceoplossing krijgen om hun bedrijf online te laten groeien.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.