World Wide Web (www)

“www” staat voor “World Wide Web”. Het wordt vaak gebruikt als een subdomeinvoorvoegsel in URL’s (Uniform Resource Locators) om aan te geven dat het adres verwijst naar een webpagina of een webbron die toegankelijk is via het internet.

Het World Wide Web is een systeem van onderling verbonden webpagina’s en bronnen die beschikbaar zijn via het internet. Het werd uitgevonden door Sir Tim Berners-Lee in 1989 en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het internet.

Hoewel het gebruik van “www” in URL’s lange tijd de standaard was, is het tegenwoordig steeds gebruikelijker geworden om URL’s zonder “www” te zien. Dit komt omdat de technologie en DNS-configuraties het mogelijk maken om een domein rechtstreeks te bereiken zonder het “www” subdomein voorvoegsel te gebruiken. Bijvoorbeeld, in plaats van “www.voorbeeld.nl” kan men nu simpelweg “voorbeeld.nl” gebruiken om dezelfde website te bereiken.

Het gebruik van “www” in een URL kan echter nog steeds voorkomen, afhankelijk van de configuratie van de website of de persoonlijke voorkeur van de eigenaar. Het heeft geen specifieke technische betekenis buiten het aangeven dat het adres verwijst naar een webgerelateerde bron.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.