Neem contact op

WordPress plugin

INOMA

Een WordPress plugin is een stukje software dat functionaliteit toevoegt aan een WordPress-website. Het is een van de belangrijkste kenmerken van het WordPress CMS, omdat het gebruikers de mogelijkheid geeft om extra functies en mogelijkheden aan hun website toe te voegen zonder dat er codeerwerk nodig is.

Met duizenden beschikbare plug-ins kunnen gebruikers de functionaliteit van hun WordPress-website uitbreiden en aanpassen aan hun specifieke behoeften. Plug-ins kunnen variëren van eenvoudige taken, zoals het toevoegen van contactformulieren of het optimaliseren van SEO, tot complexere taken, zoals het opzetten van een webwinkel of het creëren van een ledengebied.

Het installeren en activeren van een plugin in WordPress is eenvoudig. Gebruikers kunnen naar het Dashboard gaan, naar “Plug-ins” gaan, “Nieuwe toevoegen” selecteren, de gewenste plugin zoeken en installeren. Vervolgens kunnen ze de plugin activeren om deze te laten werken op hun website. Met de juiste plug-ins kunnen WordPress-gebruikers de functionaliteit en het uiterlijk van hun website aanpassen en optimaliseren zonder dat er geavanceerde programmeerkennis vereist is.Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
Team foto