User interface

Wat is een user interface?

De user interface is de interface die een interactie tussen een machine en mens mogelijk maakt. Een bekend voorbeeld van een user interface is de computer. Bij een computer wordt het doormiddel van hardware en software mogelijk om voor een mens, de gebruiker, te communiceren met de computer, de machine.

Een minder voor de hand liggend voorbeeld van een user interface is te vinden in een auto. Hier kan de gebruiker communiceren met het voertuig door het stuur, de pedalen en de versnellingspook te gebruiken. Andere voorbeelden van UI zijn het schermpje en de knoppen van de magnetron, de knoppen van een pinautomaat en de cockpit van een vliegtuig.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.