SEO

Wat is SEO?

Andere benaming: Search Engine Optimization

Search Engine Optimization, ook wel SEO, vertaald naar het Nederlands is zoekmachine optimalisatie. Door middel van SEO worden websites geoptimaliseerd en beter vindbaar in zoekmachines. Door zo hoog mogelijk te scoren is de kans groter dat gebruikers de website bezoeken. Meer website bezoekers kan resulteren in meer klanten.

De SEO score van een website kan door verschillende factoren bepaald worden. Een aantal voorbeelden van deze factoren zijn laadsnelheid, indexatie, technische fouten, duplicaatinhoud, veiligheid en XML-sitemap.

Door middel van een websitescan kan er gekeken worden wat er beter kan en hoe de website beter kan scoren binnen een zoekmachine. Bij verbeterpunten wordt een website aangepast, zodat de vindbaarheid vergroot.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.