Colour Contrast Checker

Wat kan je met de tool Colour Contrast Checker?

De Colour Contrast Checker is een tool waarmee je het contrast tussen de verschillende kleuren op een website checkt. Het contrast is belangrijk voor de zichtbaarheid van belangrijke onderdelen op een website. Titels, teksten en knoppen moeten goed zichtbaar zijn, hier speelt contrast een grote rol bij. Is een tekst bijvoorbeeld wit en de achtergrond geel, dan is de tekst vrijwel niet leesbaar.

Om je website duidelijk leesbaar te maken moet het contrast tussen de verschillende kleuren die je gebruikt groot zijn. De Lighthouse scan kijkt ook naar contrast. Is je contrast niet groot genoeg dan krijg je hier een melding voor. Hoe hoger het contrast, hoe beter de website te lezen, hoe effectiever de website is.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.