Autoresponder

Wat wordt er bedoeld met het begrip autoresponder?

Een autoresponder is een handig hulpmiddel in de wereld van e-mails en berichten. Stel je voor dat je een e-mail stuurt naar een vriend om te vragen hoe het met ze gaat. Normaal gesproken zou je verwachten dat je vriend handmatig antwoordt op je e-mail. Maar met een autoresponder kan een bericht automatisch worden verstuurd als reactie op een binnenkomende e-mail, zonder dat de ontvanger er zelf iets voor hoeft te doen.

Autoresponders worden ook veel gebruikt in zakelijke omgevingen. Bijvoorbeeld, als je een klantenserviceafdeling hebt, kan je een autoresponder instellen om automatisch te reageren op inkomende vragen van klanten, om hen te laten weten dat hun vraag is ontvangen en dat er snel een antwoord volgt.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.