Automatische incasso

Wat houdt automatische incasso precies in?

Automatische incasso is een handige manier om rekeningen te betalen zonder dat je er telkens aan hoeft te denken. Stel je voor dat je regelmatig geld moet betalen voor dingen zoals je mobiele telefoon, internet, of lidmaatschappen voor clubs of sportteams. Met een automatische-incasso hoef je niet elke keer zelf te onthouden om de rekening te betalen of naar de bank te gaan om een betaling te regelen. In plaats daarvan geef je toestemming aan het bedrijf dat je moet betalen om het geld automatisch van je bankrekening af te schrijven op de afgesproken datum.

Het werkt als volgt: je geeft het bedrijf toestemming om een bepaald bedrag van je bankrekening af te schrijven op een vastgestelde datum, bijvoorbeeld elke maand op de 15e. Het bedrijf zal dan het bedrag van je rekening halen en de rekening betalen die je moet voldoen. Dit bespaart jou tijd en moeite, omdat je niet steeds zelf de betaling hoeft te regelen.

Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer je een automatische-incasso instelt, je ervoor moet zorgen dat er voldoende geld op je bankrekening staat op de afgesproken datum. Als er niet genoeg geld is, kan de betaling mislukken en kunnen er kosten in rekening worden gebracht door zowel je bank als het bedrijf waaraan je moet betalen.

Als je ooit wilt stoppen met een automatische-incasso, kan je dit meestal regelen door contact op te nemen met het bedrijf waaraan je betaalt of door je bank te vragen om de automatische-incasso stop te zetten. Het is belangrijk om dit op tijd te doen, zodat er geen ongewenste betalingen meer worden gedaan nadat je hebt besloten om te stoppen met de dienst of het abonnement.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.