Title attribuut

Het Title attribuut is een HTML-attribuut dat wordt gebruikt om extra informatie te verstrekken over een hyperlink (anker) element. Het wordt gebruikt om een korte beschrijving of een tooltip te geven voor de link, die wordt weergegeven wanneer de gebruiker met de muis over de link beweegt. Het “title” attribuut heeft geen invloed op de functionaliteit van de link, maar biedt aanvullende informatie aan de gebruiker.

Hier is een voorbeeld van hoe je het “title” attribuut gebruikt in een HTML-link:

<a href=”https://www.example.com” title=”Dit is een voorbeeldlink”>Klik hier</a>

In dit voorbeeld, wanneer de gebruiker met de muis over de “Klik hier” link beweegt, wordt er een kleine tooltip weergegeven met de tekst “Dit is een voorbeeldlink”. Het “title” attribuut kan nuttig zijn om extra context te bieden of de inhoud van de link te beschrijven aan gebruikers.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.