Query

Wat is Query?

Een “query” is een term die vaak wordt gebruikt in de context van zoekmachines en verwijst naar de zoekterm of zoekopdracht die een gebruiker in een zoekmachine invoert om specifieke informatie, websites, producten, diensten of andere inhoud te vinden.

Bijvoorbeeld, als iemand in een zoekmachine zoals Google de zoekterm “beste smartphones 2023” invoert, dan is “beste smartphones 2023” de query. De zoekmachine gebruikt deze query om relevante zoekresultaten weer te geven die overeenkomen met de ingevoerde zoekterm. Het doel van zoekmachines is om de meest relevante en nuttige resultaten te presenteren aan de gebruiker op basis van hun query. Gebruikers kunnen verschillende zoekwoorden en zinnen gebruiken als query om specifieke informatie te vinden die ze nodig hebben.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.