Neem contact op

Organisch verkeer

INOMA

Organisch verkeer verwijst naar het verkeer naar een website dat afkomstig is van niet-betaalde, natuurlijke of organische zoekresultaten op zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, en anderen. Het zijn de bezoekers die uw website vinden door een zoekopdracht in te voeren in een zoekmachine en vervolgens op een niet-betaalde zoekresultaat te klikken dat naar uw website leidt.

Wanneer gebruikers een zoekopdracht uitvoeren, rangschikken zoekmachines de zoekresultaten op basis van relevantie en kwaliteit. Organisch verkeer omvat de bezoekers die op een van de niet-betaalde zoekresultaten klikken en naar uw website worden geleid. Met andere woorden, het zijn de bezoekers die uw website op natuurlijke wijze ontdekken, zonder dat u hiervoor hebt betaald voor advertenties.

Organisch verkeer is belangrijk omdat het vaak wordt beschouwd als een waardevol en kosteneffectief kanaal voor het aantrekken van relevante bezoekers naar uw website. Wanneer uw website hoog scoort in de organische zoekresultaten voor relevante zoektermen, kan dit zorgen voor een continue stroom van bezoekers zonder dat u elke keer voor een klik hoeft te betalen.

Om organisch verkeer naar uw website te vergroten, is het belangrijk om aandacht te besteden aan zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door relevante en waardevolle inhoud te bieden die aansluit bij de zoekintentie van gebruikers, kunt u uw kansen vergroten om hoger te rangschikken in de organische zoekresultaten. Het creëren van waardevolle content, het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van meta-tags en het bouwen van backlinks zijn enkele van de strategieën die kunnen helpen om uw organisch verkeer te verbeteren.Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
INOMA team