Visitekaartje

Een visitekaartje is een klein, gedrukt kaartje dat persoonlijke of professionele contactgegevens bevat van een individu, een bedrijf of een organisatie. Het dient als een handig middel om belangrijke contactinformatie snel uit te wisselen tijdens persoonlijke ontmoetingen, zakelijke bijeenkomsten of netwerkevenementen.

Op een visitekaartje staan meestal de volgende gegevens:

  1. Naam: De naam van de persoon of de naam van het bedrijf/organisatie.
  2. Functie: De functie of titel van de persoon binnen het bedrijf.
  3. Contactgegevens: Adres, telefoonnummer, e-mailadres en website van het bedrijf/organisatie.
  4. Logo: Het logo van het bedrijf of de organisatie, als het een bedrijfskaartje is.

Visitekaartjes kunnen ook extra informatie bevatten, zoals de naam van de persoon aan wie het kaartje is uitgedeeld, een QR-code voor het snel scannen van contactgegevens of links naar sociale media-profielen.

De grootte van visitekaartjes is meestal gestandaardiseerd en varieert afhankelijk van de locatie en cultuur, maar de meest voorkomende maat is ongeveer 8,5 cm x 5,5 cm (3,5 inch x 2 inch).

Visitekaartjes zijn nog steeds een waardevol hulpmiddel in zakelijke en professionele omgevingen, omdat ze een professionele indruk achterlaten en een gemakkelijke manier bieden om contact te onderhouden met potentiële klanten, partners of collega’s. Ze zijn ook handig voor het promoten van een merk en het vergroten van de zichtbaarheid van een bedrijf.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.