Flyer

Een flyer is een enkelvoudig of dubbelzijdig, gedrukt vel papier dat wordt gebruikt voor promotionele doeleinden en om informatie over een evenement, product, dienst of bedrijf snel en beknopt te communiceren. Flyers zijn bedoeld om op te vallen en de aandacht te trekken van potentiële klanten, leden van het publiek, of deelnemers aan een evenement.

Kenmerken van een flyer:

  1. Informatie: Flyers bevatten belangrijke informatie over het gepromote onderwerp, zoals de naam van het evenement, een korte beschrijving, locatie, datum, tijd, contactgegevens en eventuele relevante details.
  2. Grafisch ontwerp: Flyers zijn meestal ontworpen met opvallende grafische elementen, kleuren en afbeeldingen om de aandacht te trekken en de boodschap visueel aantrekkelijk te maken.
  3. Formaat: Flyers zijn typisch kleiner in formaat dan posters en kunnen variëren in grootte, maar zijn vaak een enkelvoudig vel papier in een rechthoekige vorm.
  4. Distributie: Flyers worden vaak uitgedeeld op drukke locaties, zoals op straten, in winkelcentra, bij evenementen, in brievenbussen of via direct mail.

Flyers worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het promoten van concerten, festivals, beurzen, productlanceringen, aanbiedingen van bedrijven, politieke campagnes, liefdadigheidsevenementen en meer. Ze zijn een kosteneffectieve manier om een groot aantal mensen te bereiken en om interesse te wekken voor een specifiek evenement, product of dienst.

Hoewel digitale marketingmiddelen steeds populairder worden, blijven flyers nog steeds effectief in situaties waar persoonlijke interactie en directe aandacht van het publiek gewenst zijn. Ze bieden een tastbare en grijpbare manier om informatie te delen en hebben de mogelijkheid om directe respons van mensen te genereren.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.