Neem contact op

Whitepaper

INOMA

Een whitepaper is een document dat wordt gebruikt om informatie, kennis of technische details over een bepaald onderwerp te presenteren, vaak binnen een zakelijke of technologische context. Het is meestal een diepgaand en informatief stuk, dat zich richt op het uitleggen van een probleem, het beschrijven van een oplossing of het introduceren van een nieuwe technologie, product of service.

Whitepapers worden vaak gebruikt in de zakenwereld en de technologiesector om een product, dienst of idee te presenteren aan potentiële klanten, investeerders of belanghebbenden. Ze kunnen dienen als educatieve middelen om mensen te informeren over complexe onderwerpen en om de expertise en geloofwaardigheid van een bedrijf te tonen.

Whitepapers worden vaak verspreid via websites, blogs of zakelijke platforms als onderdeel van marketing- en informatiestrategieën. Het doel is om potentiële klanten of investeerders te informeren en te overtuigen, waardoor whitepapers een waardevol instrument zijn in zakelijke communicatie. Door een whitepaper aan te bieden via een pop-up vergroot je de kans op een download. Een pop-up i.c.m. een download wordt meestal gecombineerd met een e-mail funnel.Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
Team foto