WooCommerce

WooCommerce is een populaire en krachtige e-commerceplugin voor het WordPress-contentmanagementsysteem (CMS). Het stelt gebruikers in staat om eenvoudig een volwaardige online winkel toe te voegen aan hun bestaande WordPress-website, waardoor ze producten of diensten kunnen verkopen en online betalingen kunnen accepteren.

Enkele belangrijke kenmerken van WooCommerce zijn:

  1. Integratie met WordPress: WooCommerce is volledig geïntegreerd met WordPress, waardoor het naadloos aansluit op de bestaande functionaliteit en het uiterlijk van een WordPress-website.
  2. Flexibele productbeheer: WooCommerce biedt een gebruiksvriendelijke interface voor het beheren van producten, categorieën, tags, prijzen, voorraadniveaus en andere productgerelateerde aspecten.
  3. Uitgebreide thema’s en extensies: Net als WordPress biedt WooCommerce een breed scala aan thema’s en extensies om de look en feel van de webshop aan te passen en extra functionaliteit toe te voegen.
  4. Veilig en schaalbaar: WooCommerce is een betrouwbaar platform dat geschikt is voor zowel kleine winkels als grote e-commercebedrijven.
  5. Diverse betaalmethoden: WooCommerce ondersteunt verschillende betalingsgateways en kan worden geïntegreerd met verschillende betaalproviders om betalingen van klanten te accepteren.
  6. Uitgebreide rapportage en analyse: WooCommerce biedt rapportage- en analysetools om de prestaties van de webshop te volgen, zoals verkoopstatistieken, bestellingen, voorraad en klantinformatie.

WooCommerce is zeer populair vanwege zijn gebruiksgemak, flexibiliteit en aanpasbaarheid. Het is ideaal voor ondernemers, kleine bedrijven en webontwikkelaars die op zoek zijn naar een kosteneffectieve manier om een online winkel te starten en te beheren.

Hoewel WooCommerce in de basis gratis is, zijn er ook premium extensies en add-ons beschikbaar die extra functionaliteit bieden voor specifieke behoeften, zoals geavanceerde verzendopties, boekhoudingintegraties, abonnementen, en meer.INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.