Gratis SEO scan

Blijvend resultaat

Zoekmachine optimalisatie

Je wilt aan iedereen laten zien hoe geweldig jouw product is. Je website is prachtig, de teksten zijn goed geschreven, maar helaas wordt de website weinig bezocht. Je weet dat je hoger in de zoekmachine moet komen, maar je hebt geen idee hoe. Wij van INOMA helpen je graag met de zoekmachine optimalisatie.

INOMA
Expertises Zoekmachineoptimalisatie
Expertise zoekmachine optimailisatie

Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimalization (SEO) betekent zoekmachine optimalisatie. Met SEO zorgen wij voor een betere vindbaarheid van jouw site. Dat kan op veel verschillende manieren, maar het doel is altijd om een betere positie binnen de zoekmachine te krijgen (vaak is dit Google). Wil je je positioneren in een andere zoekmachine? Geen probleem, wij regelen het!

Expertises Zoekmachineoptimalisatie vindbaarheid

Vindbaarheid verbeteren

Bij INOMA helpen wij jou om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Hoger in Google komen zorgt ervoor dat meer potentiële klanten jouw website bezoeken en uiteindelijk zorgt dat voor meer omzet. Met de juiste SEO-strategie heb je geen kosten per klik, maar wel meer online zichtbaarheid.

INOMA
Expertises zoekmachineoptimalisatie Relevante termen

Relevante termen

Voor een hogere positie in de zoekmachine, is het belangrijk dat je relevante termen gebruikt. Hieronder leggen we je uit hoe wij dat doen.

INOMA

Zoekwoordenonderzoek

Voor het optimaliseren van je website, doen wij eerst een zoekwoordenonderzoek. Hierbij kijken we welke woorden relevant zijn voor de zoekmachine. Relevante woorden zorgen er namelijk voor dat de zoekmachine jouw content belangrijk genoeg vindt om zichtbaar te maken voor bezoekers. Neem bijvoorbeeld het zoekwoord ‘autobedrijf’. Wanneer je zoekt naar auto’s vermeld je vaak het merk erbij. De merknaam is dan ook een relevant zoekwoord die belangrijk is voor de zoekmachine.

INOMA
Quote iRepairCentre.nl

iRepairCentre.nl

INOMA is in mijn ogen een professioneel no nonsense marketing bureau waar je echt wat aan hebt.

Zij gingen je voor

INOMA
INOMA Online zichtbaarheid en branding