Adviesgesprek

Blijvend resultaat

WordPress website laten maken

WordPress website laten maken? WordPress is een prachtig systeem waarbinnen de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. En daarin schuilt het gevaar. Wij denken graag met je mee. We zorgen voor een lichte WordPress website, zonder al te veel plug-ins, volledig gebouwd met eigen code. Onze websites zijn gericht op maximale conversie.

INOMA
Pragmatisch en resultaatgericht
Online zichtbaarheid wordpress websites

Online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid is steeds belangrijker in deze tijd waarbij alles online gaat en er steeds meer concurrentie is. Voor grote aankopen kijken mensen vaak op een website, voordat ze naar de winkel komen. Op je website moet dan ook alle relevante informatie staan die mensen overtuigt van jouw product of dienst.

Contact opnemen
Blijf opvallen met je wordpress website

Opvallen

Wist je dat mensen binnen 2 seconden getriggerd moeten zijn om verder te lezen op een website? Het is dan ook van belang dat je website een optimale indeling heeft, waardoor mensen je website willen bekijken en uiteindelijk ook overgaan tot actie. Bij INOMA zijn we hierin gespecialiseerd en zorgen wij ervoor dat jouw website opvalt tussen de concurrenten.

Contact opnemen
INOMA
Verschillende termen

Verschillende termen

Bij website kan je onder anderen denken aan data koppelingen, API’s, XML-koppelingen en ga zo maar door. Mocht je niet zo goed weten wat deze technische termen allemaal betekenen, lees dan verder.

Contact opnemen
INOMA

Data koppelingen

Verbinding tussen twee systemen of applicaties die onderling automatisch gegevens uitwisselen.

API-koppelingen

API-koppelingen is een systeem dat data uitwisselt tussen twee softwaresystemen. Het kan namelijk zijn dat gegevens van de ene software niet direct verbinden met de website. Door een API-koppeling zorg je ervoor dat de software en website met elkaar kunnen communiceren en zo gegevens met elkaar uitwisselen. Ideaal want nu hoef je het niet handmatig over te zetten.

XML-koppelingen

Met een XML-koppeling maak je verbinding tussen verschillende programma’s waarbij alle soortgelijke informatie wordt gefilterd. Denk aan een app en een webshop met allebei dezelfde informatie. Deze informatie wordt dan gefilterd en samengenomen.

Cronjob

Met een Cronjob wordt een programma of script op een ingesteld tijdstip uitgevoerd. Denk aan het verplaatsen van bestanden of het maken van een back-up. Met een Cronjob zorg je ervoor dat je bepaalde handelingen kunt automatiseren, waardoor je zelf niets hoeft te doen.

INOMA
Quote Jorik Algra Fotografie

Jorik Algra Fotografie

Hier wordt onderscheid gemaakt tussen een websitebouwer en vakmensen met passie voor hun werk met idioot veel kennis in huis.

Zij gingen je voor

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
INOMA team