Websites, Webshops & Online marketing

WordPress website laten maken

WordPress is een prachtig systeem waarbinnen de mogelijkheden bijna eindeloos zijn! En daarin schuilt ook direct het gevaar. Bij het maken van een hoogwaardige WordPress-website zijn er tal van mogelijkheden. Laat ons daarom jouw WordPress website maken! Het resultaat is een lichte WordPress website, zonder al te veel plug-ins, en volledig gebouwd met eigen code. Vanzelfsprekend gericht op maximale conversie.

WordPress website laten maken
Online zichtbaar zijn
Marketingstrategieën

Ervaren WordPress specialisten

In een tijd waarin alles online plaatsvindt en de concurrentie toeneemt, wordt online zichtbaarheid steeds belangrijker. Vooral bij belangrijke aankopen raadplegen mensen vaak eerst een website vóórdat ze een fysieke winkel bezoeken. Het is daarom essentieel dat jouw website alle relevante informatie bevat die mensen overtuigt van de waarde van jouw product of dienst. Wist je dat mensen binnen 2 seconden getriggerd moeten zijn om verder te lezen op een website? Hier liggen kansen dus!

Website laten maken?
Onze specialisten

Opvallen is belangrijk

Een doeltreffende WordPress website vertelt in één oogopslag jouw verhaal en zet bezoekers aan tot actie. Met gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijk design biedt het de ideale online ervaring. Bij INOMA creëren we niet alleen websites, we zorgen dat jouw website jouw het juiste gevoel weergeeft om potentiële klanten te trekken én te houden. Kies je voor een WordPress website van INOMA? Dan ga je het druk krijgen!

Afspraak maken Klik hier
Opvallen is belangrijk
Conversie en zoekmachine optimalisatie
  • Teamfoto Daryl Baars
  • Jeroen Kets
  • Joey de Ridder

Door onze aanpak weten wij binnen een relatief kort tijdspad ijzersterke resultaten neer te zetten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimalization (SEO). Met SEO zorgen wij voor een betere vindbaarheid van jouw site. Dat kan op veel verschillende manieren, maar het doel is altijd om een betere positie binnen de zoekmachine te krijgen. Wil je je positioneren in een andere zoekmachine?

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Betaald adverteren (SEA)

Een mooie eerste, tweede of derde plek in Google kan je veel websitebezoekers opleveren en uiteindelijk ook meer omzet. Om goed te presteren in Google Ads moeten er veel beslissingen genomen worden, voordat een goede advertentie ontworpen is.

Betaald adverteren (SEA)
WordPress website laten maken? INOMA regelt het!
INOMA

WordPress website laten maken? INOMA regelt het!

Bij INOMA staan we klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en een website te maken die jouw verhaal vertelt en je doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om het bouwen van een gloednieuwe website, het verbeteren van een bestaande site of het bieden van ondersteuning en advies, wij versterken jouw online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op, we laten je graag jouw kansen zien!

Afspraak maken Klik hier

Veelgestelde vragen

De vraag wat een website kost is dezelfde vraag als ‘hoe hard rijdt een auto’. Je kunt niet van tevoren zeggen wat een website kost, simpelweg omdat je niet weet wat er allemaal in moet komen. Wil je voor jouw situatie een passende prijs? Neem gerust contact met ons op.

Het bouwen van een website duurt gemiddeld 4 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe compleet lever jij het huiswerk aan? Komen we aanvullende kansen tegen in de onderzoeksfase? Hoe snel reageer jij op onze input? En uiteraard is het mogelijk koppelingen te bouwen. Denk aan koppelingen met Exact, AFAS, Realworks en Housenet. Deze koppelingen maken dat de levertijd wel langer dan 8 weken gaat zijn. Meer weten? Neem contact met ons op.

Zeker. Je kunt bij ons terecht voor het realiseren van API-koppelingen en XML-koppelingen. Wij hebben 50+ koppelingen gebouwd en breiden deze met regelmaat voor onze klanten ook uit. Wil je weten of wij kunnen koppelen met jouw systeem? Neem contact met ons op.

Wij hanteren één week na akkoord uiterlijk starten. Vaak sneller, in enkele gevallen kan het wat langer duren als we vol in de feestdagen of vakantieperioden zijn beland.

Dat ligt eraan. Als jij actief betrokken wilt zijn kan het in de uren oplopen. Als je het uit handen wilt geven kan een geheel traject je niet meer dan 3 á 4 uur kosten.

Ja. Jij kunt zeker meedenken. Wij willen wel graag de regie hebben. Immers zijn wij goed in ons vak en jij in die van jou. Wij proberen jouw input waar kan altijd zo volledig mogelijk mee te nemen. Mochten wij niet achter bepaalde ideeën staan? Dan treden we in overleg en zullen we dit op basis van ervaring en data onderbouwen.

INOMA
Quote Jorik Algra Fotografie

Jorik Algra Fotografie

Hier wordt onderscheid gemaakt tussen een websitebouwer en vakmensen met passie voor hun werk met idioot veel kennis in huis.

Zij gingen je voor

INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.