Websites, Webshops & Online marketing

Een WordPress webshop laten maken door INOMA

Overweeg je een professionele en efficiënte WordPress webshop voor je bedrijf? Kies voor de kracht van de WooCommerce e-commerce plugin. WooCommerce biedt flexibiliteit en gebruiksgemak, ideaal voor zowel kleine als grote webshops.

Een WooCommerce webshop laten maken door INOMA
Ervaren WordPress webshop specialisten
Marketingstrategieën

Ervaren WooCommerce specialisten

Bij INOMA hebben ervaren designers en developers veel expertise in het creëren van WordPress webshops. Ons team zorgt voor een stijlvolle, naadloos functionerende en goed converterende webshop. Klaar om je online positie te versterken? Wij staan klaar om je te helpen!

Webshop laten maken?

Waarom je WooCommerce webshop laten bouwen door INOMA?

Onze specialisten

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk onze portfolio met succesvolle webshop projecten en ontdek zelf het verschil dat INOMA kan maken

Bekijk onze cases
Benieuwd naar het werk wat we hebben gemaakt
Conversie en zoekmachine optimalisatie
 • Teamfoto Daryl Baars
 • Joey de Ridder
 • Jeroen Kets

Door onze aanpak weten wij binnen een relatief kort tijdspad ijzersterke resultaten neer te zetten.

Conversie optimalisatie

Wat is het doel van jouw website of webshop? Een aankoop doen, offerteaanvraag, een belletje of misschien een e-book-download? Wat het ook is, bij INOMA richten we de website op een slimme manier in. Wil jij meer conversies, en dus meer resultaat. Geen probleem, wij regelen het!

Conversie optimalisatie (CRO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimalization (SEO). Met SEO zorgen wij voor een betere vindbaarheid van jouw site. Dat kan op veel verschillende manieren, maar het doel is altijd om een betere positie binnen de zoekmachine te krijgen. Wil je je positioneren in een andere zoekmachine?

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Voordelen van een WooCommerce WordPress webshop:

Waarom kiezen voor een WordPress webshop via WooCommerce?

 1. Kosteneffectief: WordPress en WooCommerce zijn gratis en open-source, wat ze betaalbaar maakt.
 2. Gebruiksvriendelijk: De intuïtieve interface is makkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners zonder technische kennis.
 3. Veelzijdig: Verkoop zowel fysieke als digitale producten.
 4. SEO-vriendelijk: Geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat je online vindbaarheid verbetert. Wij kunnen je ook helpen met SEO.
 5. Veilig en betrouwbaar: Regelmatige updates en veilige plugins zorgen voor een beveiligde omgeving.
 6. Uitgebreide functionaliteiten: Voeg eenvoudig functies toe zoals productvariaties, verzendkosten, kortingscodes, voorraadbeheer en ondersteuning voor meerdere talen en valuta.
 7. Integraties: Talrijke integraties met betaalplatformen zoals iDEAL, PayPal, creditcard, Apple Pay, Google Pay en ook API-koppelingen met diverse platformen.
 8. Ontwikkeld door experts: WooCommerce is mede ontwikkeld door WordPress medeoprichter Mike Little. De open-source code en grote community zorgen voor snelle en goede ontwikkelingen.
Werkwijze

Concept en overleg

In deze eerste cruciale fase zitten we samen om je wensen en zakelijke doelen te bespreken. We duiken diep in je visie, doelgroep, en de gewenste functionaliteiten van je webshop. Ons doel is een helder beeld te schetsen van je behoeften en deze om te zetten naar technologische oplossingen. Dit vormt de basis voor een succesvol e-commerce project.

Afspraak maken
Werkwijze concept en overleg
Werkwijze Webdesign en webontwikkeling
Werkwijze

Webdesign en webontwikkeling

Vanuit het conceptontwerp ontwikkelen we een uniek webdesign dat de identiteit van jouw bedrijf versterkt, met een focus op een visueel aantrekkelijke, intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die bezoekers natuurlijk naar actie leidt – of het nu gaat om een aankoop, een contactaanvraag, of een telefoontje. Na jouw goedkeuring van het design beginnen we met het bouwen van je WordPress webshop met WooCommerce en de nodige software-integraties. Onze ontwikkelaars zetten de nieuwste coderingstechnieken in en volgen best practices om een veilige, responsieve shop te creëren. Elk detail wordt zorgvuldig uitgewerkt en getest over diverse apparaten en browsers voor optimale prestaties, zodat jouw webshop optimaal werkt op mobiel, tablet en desktop.

Afspraak maken
Werkwijze

Livegang en optimalisatie

Na een grondige testfase lanceren we de webshop. Echter, onze service stopt hier niet. Na de livegang implementeren we monitoringtools zoals Google Analytics en kunnen we aanvullende online marketing services verzorgen om de zichtbaarheid en functionaliteit van je webshop te verbeteren. Dit omvat SEO, SEA, en social media strategieën, maar kan ook vertaald worden naar offline kanalen, bijvoorbeeld wanneer je omnichannel verkoopt.

Afspraak maken
Werkwijze Livegang en optimalisatie

Veelgestelde vragen

De oplevertijd varieert afhankelijk van de complexiteit van het project en kan uiteenlopen van enkele weken tot maanden. We streven ernaar je project efficiënt af te ronden zonder kwaliteit in te leveren.

We ontwerpen de website met een focus op eenvoud en gebruiksgemak, waardoor de gebruikerservaring verbeterd. Dit kan door de juiste (sub)categorieën, filteropties, URL-structuren, tekst en nog veel meer. Hierdoor begrijpen klanten je aanbod en wordt het ze makkelijker gemaakt een aankoop te doen. Zo verhogen we onder andere het aantal conversies en aanvragen.

Ons team beschikt over uitgebreide ervaring in diverse sectoren. Neem contact op voor meer informatie over onze expertise specifiek in jouw branche.

WooCommerce maakt gebruik van het CMS van WordPress en is daarmee zeer geschikt voor SEO. Onze SEO-experts werken nauw samen met ontwikkelaars zodat de basis van de website al geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google. Met een optionele SEO of volledige online marketing strategie helpen we je website nog hoger te laten scoren in de zoekmachines, wat leidt tot meer en kwalitatief beter verkeer.

Je hebt toegang tot flexibele pakketten waarbij we samen met jou effectieve marketingstrategieën uitzoeken die perfect aansluiten bij jouw doelen. We zorgen niet enkel voor de implementatie van deze strategieën; we regelen ook de meting van de resultaten door middel van nauwkeurige e-commerce datatracking.

De kosten voor het laten bouwen van een WordPress webshop via WooCommerce zijn afhankelijk van de complexiteit en jouw specifieke eisen voor het project. Factoren zoals de benodigde dataverbindingen, het gewenste automatiseringsniveau en integraties met andere systemen zijn bepalend voor de prijs. Wij zorgen voor transparantie over deze factoren, zodat je een helder beeld hebt en een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Laat een professionele WooCommerce webshop ontwikkelen door INOMA
INOMA

Laat een professionele e-commerce webshop bouwen met WooCommerce

Bij INOMA bieden we zowel strakke, professionele WordPress-shops als uitgebreide e-commerceplatforms. Ons eigen webshop thema stelt je in staat je volledige online potentieel te bereiken. Ook de optionele maatwerk WooCommerce-oplossingen helpen je een succesvolle webshop te creëren die naadloos aansluit op jouw twee belangrijkste wensen en eisen. Met WooCommerce kun je een onbeperkt assortiment producten aanbieden en bovendien eenvoudig beheren. Ontdek meer over de kracht van WooCommerce op onze pagina “Wat is WooCommerce?”.

Neem contact op
INOMA
Quote biovijver

Biovijver

Op korte termijn is er door Inoma duidelijk traject met een goede webshop gerealiseerd. Betere vindbaarheid en resultaten toonde zich op korte termijn al.

Zij gingen je voor

INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.