Gratis SEO scan

Blijvend resultaat

Websites

Je wilt mensen informeren over je diensten of over de locatie. Met een flyer krijg je voornamelijk mensen uit de omgeving mee. Websites zijn de ultieme oplossing om meer mensen te bereiken en naamsbekendheid te creëren.

INOMA
Expertises websites online zichtbaarheid
Expertises websites

Online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid is steeds belangrijker in deze tijd waarbij alles online gaat en er steeds meer concurrentie is. Voor grote aankopen kijken mensen vaak op een website, voordat ze naar de winkel komen. Op je website moet dan ook alle relevante informatie staan die mensen overtuigt van jouw product of dienst.

Websites opvallen

Opvallen

Wist je dat mensen binnen 2 seconden getriggerd moeten zijn om verder te lezen op een website? Het is dan ook van belang dat je website een optimale indeling heeft, waardoor mensen je website willen bekijken en uiteindelijk ook overgaan tot actie. Bij INOMA zijn we hierin gespecialiseerd en zorgen wij ervoor dat jouw website opvalt tussen de concurrenten.

INOMA
Websites verschillende termen

Verschillende termen

Bij website kan je onder anderen denken aan data koppelingen, API’s, XML-koppelingen en ga zo maar door. Mocht je niet zo goed weten wat deze technische termen allemaal betekenen, lees dan verder.

INOMA

Data koppelingen

Verbinding tussen twee systemen of applicaties die onderling automatisch gegevens uitwisselen.

API-koppelingen

API-koppelingen is een systeem dat data uitwisselt tussen twee softwaresystemen. Het kan namelijk zijn dat gegevens van de ene software niet direct verbinden met de website. Door een API-koppeling zorg je ervoor dat de software en website met elkaar kunnen communiceren en zo gegevens met elkaar uitwisselen. Ideaal want nu hoef je het niet handmatig over te zetten.

XML-koppelingen

Met een XML-koppeling maak je verbinding tussen verschillende programma’s waarbij alle soortgelijke informatie wordt gefilterd. Denk aan een app en een webshop met allebei dezelfde informatie. Deze informatie wordt dan gefilterd en samengenomen.

Cronjob

Met een Cronjob wordt een programma of script op een ingesteld tijdstip uitgevoerd. Denk aan het verplaatsen van bestanden of het maken van een back-up. Met een Cronjob zorg je ervoor dat je bepaalde handelingen kunt automatiseren, waardoor je zelf niets hoeft te doen.

INOMA
Quote Jorik Algra Fotografie

Jorik Algra Fotografie

Hier wordt onderscheid gemaakt tussen een websitebouwer en vakmensen met passie voor hun werk met idioot veel kennis in huis.

Zij gingen je voor

INOMA
INOMA Online zichtbaarheid en branding