Kennismaken

Blijvend resultaat

Social media

Social media. Het wordt een steeds belangrijker communicatiemiddel. Worstel je met het vinden van de juiste kanalen? Of wil je graag je aanwezigheid op social media verbeteren? Bij INOMA helpen we je graag met het opzetten of onderhouden van jouw social media-account.

INOMA
INOMA team
Een duidelijke strategie

Een duidelijke strategie

Instagram, Facebook en LinkedIn. Wie kent ze niet? Daarnaast zie je ook steeds meer bedrijven op TikTok, YouTube, Pinterest of Snapchat. Het is belangrijk dat jouw social media aansluit bij jouw doelgroep. Weet je niet welk kanaal je het beste kunt inzetten? INOMA helpt je graag en zorgt voor een duidelijke strategie, aangepast aan je doelgroep.

Contentkalender

Contentkalender

Nadat we weten welk kanaal je het beste kunt inzetten, beginnen we met het creëren van content. Hiervoor maken we eerst een contentkalender, waarin we precies de dag, tijd en content plannen die we willen plaatsen. Door regelmatig nieuwe content te plaatsen, is het voor klanten interessant om je te volgen.

INOMA
INOMA: Full-service Marketingbureau Veenendaal

Wat is dit precies?

Bij social media kan je denken aan strategie en content (tekst en beeld). Hieronder leggen we je meer uit wat dit precies inhoudt.

INOMA

Strategie

Wanneer je net met social media wilt beginnen, moet je van tevoren weten welke koers je wilt varen. Hierbij kan je denken aan het doel van je social media, de kanalen en de doelgroep. Door dit duidelijk te hebben, zorg je ervoor dat je op een consistente manier content plaatst.

Content

Social media content bestaat eigenlijk voornamelijk uit tekst en beeld. Met tekst en beeld geef je direct weer, wie en wat jouw bedrijf is. Daarom is het belangrijk dat je de juiste woorden gebruikt en aantrekkelijke beelden plaatst. Bij INOMA kan je terecht voor unieke content die jouw bedrijf online een betere zichtbaarheid geeft.

Community

Op social media draait alles om engagement en het opbouwen van een community of om te netwerken. Zo kan je gemakkelijk bedrijven zoeken op naam, locatie of bedrijfstak. Vooral LinkedIn is een zeer geschikt medium om een netwerk op te bouwen, aangezien hier veel bedrijven actief zijn. Maar ook Instagram en Facebook worden steeds interessanter voor bedrijven. Wanneer je je richt op consumenten, zijn deze op alle verschillende media te vinden. Wanneer wij jouw social media onderhouden, zorgen wij ook voor het opbouwen en laten groeien van een waardevolle community.

INOMA
Quote Cascando

Cascando

Zeer gedreven, weten waar het om draait. Goede communicatie en afspraak is afspraak.

Zij gingen je voor

Mis niks!

INOMA
INOMA team