Social media uitbesteden

Social media; niet meer weg te denken als communicatiemiddel en hier liggen kansen! Worstel je met het vinden van de juiste social media kanalen? Wil je graag meer aanwezig zijn op social media? Bij INOMA helpen we je graag met het opzetten of beheren van jouw social media-account.

Social Media
Social media uitbesteden
Social media strategie

Social media uitbesteden

Instagram, Facebook en LinkedIn; wie kent ze niet? Ook op TikTok, YouTube, Pinterest of Snapchat verschijnen steeds meer bedrijven. Het is belangrijk dat jouw social media aansluit bij je doelgroep. Weet je niet welk kanaal je het beste kunt inzetten? INOMA helpt je graag en zorgt voor een duidelijke strategie die precies aansluit op jouw doelgroep.

Social media uitbesteden?
Contentstrategie & planning

Contentkalender maken

Nadat we weten welk social media kanaal je het beste kunt inzetten, beginnen we met het creëren van content. Hiervoor maken we eerst een contentkalender, waarin we precies de dag, tijd en content plannen die we willen plaatsen. Door regelmatig nieuwe en waardevolle content te plaatsen, is het voor klanten interessant om jou te volgen.

Afspraak maken Klik hier
Contentkalender maken
Social media kolommen
  • Glennys Baars
  • Kim de Vaal
  • Rosalie

Door onze aanpak weten wij binnen een relatief kort tijdspad ijzersterke resultaten neer te zetten.

Content marketing

Het creëren van de juiste content is een creatief proces waarin continu rekening gehouden moet worden met de marketingdoelstellingen die passen bij de online strategie. INOMA heeft verschillende, ervaren en creatieve content marketeers die jou kunnen helpen met het maken of verbeteren van teksten, foto’s, video en meer.

Content marketing

Huisstijl ontwikkeling

Wat is jouw verhaal? En hoe vertaald dit zich naar jouw doelgroep? En vooral, hoe zíet iemand jouw bedrijf? Dit heeft allemaal te maken met huisstijl ontwikkeling. Bij INOMA kunnen we jou helpen met het ontwikkelen van logo’s, visitekaartjes en autobestickering tot aan een mooie e-mail handtekening, e-books en nieuwsbrieven.

Huisstijl ontwikkeling
Wat is social media content
strategie en content

Wat is social media content?

Bij social media draait het om strategie en content (tekst en beeld). Voordat je begint, is het belangrijk om je strategie te bepalen. Denk aan je doel, welke kanalen je gebruikt en wie je wilt bereiken. Als je dit helder hebt, kun je content plaatsen. Social media content bestaat vooral uit tekst en beeld, dat direct laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Mooie foto’s en de juiste teksten zijn daarbij cruciaal. En vergeet niet, op social media draait alles om het opbouwen van een community. Vooral op LinkedIn kun je goed netwerken, maar ook Instagram en Facebook worden steeds belangrijker voor bedrijven.

Neem contact op
Social media beheer

Zichtbaar op social media? Schakel INOMA in!

Wil jij ook sterk aanwezig zijn op social media? Laat ons jouw social media opzetten en beheren. Wij weten exact hoe we voor jouw bedrijf aantrekkelijke content moeten maken. Dit scheelt je veel kostbare tijd, plus de zekerheid dat je zichtbaar bent op social media. Laat ons jouw verhaal vertellen en de kracht van social media benutten voor het succes van jouw bedrijf!

Afspraak maken Klik hier
Zichtbaar op social media schakel INOMA in

Veelgestelde vragen

Plaats een antwoord

Plaats een antwoord

Plaats een antwoord

Plaats een antwoord

INOMA
Quote Jaap Interieurs

Jaap interieurs

INOMA heeft voor mij een prachtige website gerealiseerd. Dankzij de snelle en professionele aanpak ben ik klaar voor de toekomst.

Zij gingen je voor

INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.