Adviesgesprek

Blijvend resultaat

Fotografie & video

Eigen beeldmateriaal maakt je bedrijf persoonlijker én toegankelijker. Zet jezelf dus lekker in de schijnwerpers. Potentiële klanten willen ten slotte zien met wie ze mogelijk zaken gaan doen. Denk aan slechte foto’s op marktplaats, die nodigen niet uit tot kopen. Daarom werken we graag samen met bedrijven die ook de waarde van eigen beeld zien. Goed beeldmateriaal is daarnaast breed inzetbaar!

INOMA
Blijvend resultaat fotografie en video
Fotografie en video draaiboek

Draaiboek

Goed beeldmateriaal

Welk verhaal wil je vertellen met fotografie? Ambacht, standaardisering, teamplay..? Gaan we figuranten inzetten? Gaan we op locatie fotograferen? Welke kleding draagt iedereen? Op welke kanalen wil jij het beeld inzetten? Zo maar wat vragen waar we graag over meedenken. Voor we gaan fotograferen, maken we in overleg met jou een draaiboek. Zo halen we maximaal rendement uit je shoot.

Contact opnemen
Waarom eigen beeld gebruiken

Waarom eigen beeld?

Met unieke content laat je zien wie je écht bent. Geen stockfoto’s, maar beeld over jou, je team, je bedrijf en je producten. Eigen fotografie zorgt ook voor vertrouwen. Mensen doen graag zaken met mensen. En achter ieder bedrijf vind je een gezicht. Door het juiste beeld aan je bezoekers te laten zien, krijgt een bezoeker op voorhand al meer vertrouwen in je bedrijf.

Contact opnemen
INOMA
Over INOMA

Wat is dit precies?

Bij beeld kun je denken aan fotografie en video. We leggen je hieronder alle ins en outs uit.

Contact opnemen
INOMA

Strategie

We starten met een onderzoek en draaiboek. Wie ben je? Wat verwacht je doelgroep van je bedrijf te zien? En wat is er onderscheidend aan jouw dienst of product? Door dit duidelijk te hebben, zorg je ervoor dat je op een consistente manier foto’s maakt.

Beeld toepassen

Met beeld geef je direct weer, wie en wat jouw bedrijf is. Misschien nog wel beter dan met tekst. Daarom is het belangrijk dat je de juiste beelden gebruikt. Wij helpen je het beeld op de juiste plekken en de juiste momenten naar buiten te brengen.

Beelden zijn van jou

We leggen geen rechten op foto’s en videobeelden. Schieten we foto’s voor jou? Dan zijn de beelden van jou. Geen gedoe, geen haken en ogen. Wil je wat extra beelden bewerkt hebben? Laat het ons weten en dan maken we dat in orde.

INOMA
Quote Doornekamp Motorsport

Doornekamp Motorsport

INOMA heeft ons professioneel geholpen. We zijn super blij met het de fotografie, het ontwerp en de website.

Zij gingen je voor

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
INOMA team