Kennismaken

Blijvend resultaat

E-commerce

Online kleding shoppen, online een telefoon kopen of online eten bestellen. Je zult het vast wel eens gedaan hebben. Mensen kopen steeds meer online en als bedrijf moet je ook meegaan met deze ontwikkelingen.

INOMA
INOMA team
Ontwikkelen van je E-Commerce systeem

Een online winkel

Door online een winkel te beginnen, kunnen mensen makkelijker jouw producten vergelijken met die van de concurrent. Wanneer je unieke producten verkoopt, kan je je beter onderscheiden van anderen.

Verwachtingen

Verwachtingen

Een online webshop zorgt soms voor hoge verwachtingen van de klant. Bezoekers van jouw site kunnen jou altijd en overal bereiken en het is dan belangrijk dat je snel op hun vraag of aanvraag reageert.

INOMA
INOMA: Full-service Marketingbureau Veenendaal

Ontwikkelen of verbeteren van je E-commerce

Bij E-commerce kan je naast webshops ook denken aan apps. Wanneer je veel producten levert, is het voor klanten makkelijk om gebruik te maken van een webshop of app. Wij helpen jou graag in het ontwikkelen of verbeteren van je E-commerce.

INOMA

Webshops

Of je nu kleding verkoopt, interieurproducten of telefonie. Met een webshop zorg je ervoor dat klanten jou makkelijk kunnen vinden en sneller over zullen gaan tot aankoop. Daarnaast is het ook een fijne manier om reviews te laten zien, zodat potentiële klanten weten wat ze aan je hebben.

Apps

Snel, gebruiksvriendelijk en professioneel. Apps zijn gemakkelijk te gebruiken wanneer je veel producten levert of wanneer je verschillende functionaliteiten samen wilt gebruiken. Zo kan je gebruik maken van je camera, microfoon, vingerafdruk en je kan push notificaties sturen.

INOMA
Quote NFC World

NFC World

Ze gaan doelgericht te werk waarin conversieoptimalisatie en zoekmachineoptimalisatie centraal staan. Aan alles is gedacht.

Zij gingen je voor

Mis niks!

INOMA
INOMA team