Gratis SEO scan

Blijvend resultaat

Content marketing

Het creëren van de juiste content is een creatief proces waarin continu rekening gehouden moet worden met de marketingdoelstellingen die passen bij de online strategie. INOMA heeft verschillende, ervaren en creatieve content marketeers die jou kunnen helpen met het maken of verbeteren van teksten, foto’s, video en meer.

INOMA
Blijvend resultaat content marketing
Online strategie content marketing

Online strategie

Voordat we beginnen met het creëren van content is het belangrijk dat we de online strategie duidelijk hebben. Je moet namelijk eerst weten wie je wilt bereiken, via welk middel en met welke boodschap, voordat je aan de slag gaat met het creëren van content. Op deze manier weet je zeker dat je je doelgroep bereikt op een juiste manier.

Contact opnemen
Expertises content marketing creeren van content

Creëren van de content

Wanneer we de onlinestrategie hebben uitgedacht, gaan onze content marketeers aan de slag met het creëren van de content. Hierbij kan je denken aan het schrijven van blogs voor de website of het creëren van mooie plaatjes voor social media. Het ontwikkelen van goede en creatieve content zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt en de aandacht vangt van jouw doelgroep.

Contact opnemen
INOMA
Wat is content marketing precies

Wat is dit precies?

Bij content marketing kan je denken aan teksten en beeld. Hieronder leggen we je verder uit wat er precies komt kijken bij content marketing.

Contact opnemen
INOMA

Webteksten

Alle teksten die op een website staan, zijn content. Bij INOMA hebben we verschillende tekstschrijvers die jouw website vullen met leuke en waardevolle content. Doordat ze relevante content schrijven, wordt je online beter vindbaar.

Blogs

Wist je dat blogs kunnen zorgen voor meer online zichtbaarheid? In een blog kan je namelijk verschillende zoekwoorden verwerken die jouw pagina relevant maken voor de zoekmachine. Door unieke blogonderwerpen te pakken, kan je je nog meer onderscheiden van jouw concurrent.

Landingspagina

Landingspagina’s zijn pagina’s die niet in het hoofdmenu staan, maar in de footer onderaan de pagina. Mensen komen op deze pagina’s terecht doordat ze zoeken op een bepaalde term of URL. Het doel van een landingspagina is om meer conversie te behalen.

Social media content

Social media bestaat eigenlijk alleen uit beeld (foto’s) en tekst. Dit is dan ook wat social media content inhoudt. Met beeld en tekst breng jij een bepaalde boodschap over naar je doelgroep en zo zorg je dat je account gevuld is met content.

Fotografie en video

Naast teksten zijn fotografie en video ook onderdeel van content marketing. Deze kunnen op verschillende manieren terugkomen, zoals op social media, website, flyer of advertentie. Fotografie en video zorgen ervoor dat jouw bedrijf een sterke visuele uitstraling heeft.

INOMA
Quote Botenmarkt Friesland

Botenmarkt Friesland

Chapeau voor het team van INOMA! Door de goeie samenwerking van het team en de korte lijnen met ons hebben wij nu een prachtige website waarbij het bezoekers aantal al behoorlijk is gestegen!

Zij gingen je voor

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
Online branding en zichtbaarheid INOMA