Gratis SEO scan

Blijvend resultaat

Branding

Je verkoopt wellicht auto’s, interieurobjecten of tenten. Maar wat is jullie verhaal? Wat zeggen anderen over jouw bedrijf? Hoe ziet men jullie bedrijf? Dit alles heeft te maken met branding.

INOMA
Expertises inoma branding
Expertise branding identiteit

Identiteit

Branding is ontzettend breed. Het is meer dan alleen huisstijl, logo en advertenties. Het is bijvoorbeeld ook de identiteit van je bedrijf, de manier waarop je communiceert en de producten die je verkoopt. Het is belangrijk om dit helder te hebben als je wilt groeien. Dit zijn namelijk aspecten die jouw bedrijf uniek maken.

Expertises branding branding

Branding

Tegenwoordig is branding een steeds belangrijker begrip geworden. Branding heeft namelijk alles te maken met hoe de klant jouw product en bedrijf beleeft. En daar wordt steeds meer waarde aan gehecht. Bij INOMA staat branding centraal.

INOMA
Expertise branding verschillende aspecten

Verschillende aspecten

Branding bevat veel verschillende aspecten, zoals huisstijl, logo en huisstijluitingen. Hieronder lichten we de belangrijkste uit.

INOMA

Logo

Je logo is het beeldelement dat het vaakst terugkomt. Het is dus belangrijk dat die uniek is en opvalt tussen de concurrenten. Daarbij moet het in oogopslag vertellen waar jij voor staat. Klinkt lastig? Bij INOMA helpen we je graag met een onderscheidend logo.

Huisstijl

Een huisstijl is ook wel de visuele identiteit van een bedrijf. Zo bevat het onder anderen de kleuren, typografie, vormen en fotografie. Naast het logo geeft een huisstijl je bedrijf een extra unieke uitstraling.

Huisstijldragers

Wanneer je logo en huisstijl definitief zijn, is het de taak om deze toe te passen op verschillende uitingen. Hierbij kan je denken aan visitekaartjes, flyers of bedrijfskleding. Ook voor deze uitingen kan je bij INOMA terecht.

Huisstijlhandboek

Een huisstijlhandboek is ook wel een gids waarin richtlijnen worden beschreven op het gebied van vormgeving en tekst. Denk aan de grootte van het lettertype, beeldafmetingen, aanspreekvorm en knoppen.

INOMA
Quote E-Verhuur Brabant

E-verhuur Brabant

Na de lancering merkten we gelijk een stijging in het aantal aanvragen. Als INOMA A belooft, doen ze ook A.

Zij gingen je voor

INOMA
INOMA Online zichtbaarheid en branding