Detacheren

Detacheren | Externe marketeer vandaag nog bij jou aan de slag!

Soms heb je (tijdelijk of direct) extra hulp nodig binnen jouw marketing team. Iemand wordt ziek of gaat bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof. Of je wilt juist doorgroeien en hebt net niet de ruimte om een fulltime marketeer aan te nemen. INOMA helpt jou met je eigen marketeer die gedetacheerd bij jou komt werken. Al vanaf enkele uren per week heb jij jouw eigen online marketeer in huis.

Ik wil meer weten
×

Brede kennis

INOMArketeers verdiepen zichzelf eerst  in jouw bedrijf en zo is onze detachering altijd op maat. Jij geeft zelf aan waarvoor hulp je nodig hebt. Hulp met bijvoorbeeld SEO, content creatie, SEA of conversie optimalisatie.

Goed opgeleid

Wij leiden ons personeel grotendeels zelf op. Wij willen precies weten wat een INOMArketeer doet en kan. Online marketing vereist inzicht, kennis en ervaring. Wij gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Bij jou op kantoor

Bij voorkeur gaan we bij jou op kantoor aan de slag. Helaas is dit niet altijd mogelijk door een gebrek aan werkplekken of door COVID-19. Geen probleem. Wij maken onze uren vanuit kantoor en zullen regelmatig videobellen.

Werkwijze

Wij helpen jou door altijd eerst een goed online strategisch plan te maken. In dit plan bepalen we welke diensten voor jouw bedrijf van belang zijn en hoeveel tijd we daaraan gaan besteden. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Onze marketeers

Jij wil een online marketeer detacheren omdat je resultaat wilt behalen en weinig omkijken wilt hebben naar alle zaken die daarbij komen kijken. Onze online marketeers zijn zelfstandig en resultaat gericht.

Blijvend resultaat

Wil je uiteindelijk toch graag de online marketing weer in eigen handen nemen? Wij kunnen jouw personeel opleiden zodat jullie het zelf kunnen overnemen. Natuurlijk blijven wij altijd beschikbaar om op de achtergrond jullie te ondersteunen.

Online marketeer vast of tijdelijk dienstverband

Detacheren van een marketeer, wat houdt dat in?

Als bedrijf zoeken jullie iemand die kan helpen met de online marketing strategie. INOMA ondersteunt jou via detachering met deze taak. Onze marketeers kunnen jou al voor een paar uur per week helpen met online marketing en dit kan op locatie of vanaf ons kantoor. Onze INOMArketeer wordt jullie nieuwe collega, maar zal bij ons op de loonlijst staan. Zo hebben jullie als opdrachtgever geen omkijken naar alle randzaken die erbij komen kijken en kunnen jullie je volop focussen op de online marketing.

Het grote voordeel van detachering is dat dit flexibel is. Met een online marketeer voeg je kennis toe aan jouw team en zo vergroot je ook de kennis van jouw werknemers. Een gedetacheerde marketeer is ideaal om toe te voegen aan een team dat werkt aan een project of om tijdelijk een marketeer te vervangen.

Neem contact op

Welke zaken regelt een online marketeer?

Onze marketeers zijn gespecialiseerd in SEO, SEA, content creatie, analitycs en optimalisatie van jouw website. Voldoet je website of webshop helemaal niet aan de huidige criteria? Dan kunnen we eventueel een prachtige website of webshop voor jou realiseren. Voordat we aan de slag gaan zullen we altijd eerst een online strategie met jou samen opstellen. In dit plan bepalen we welke doelen je wil behalen met de online marketing en hoe we tot resultaat komen. Een gedetacheerde marketeer is daarmee de perfecte aanvulling op jouw team en het ontbrekende stukje om meer resultaat te behalen.

De voordelen van detachering

 • Al vanaf een paar uur per week jouw eigen online marketeer
 • Meer resultaat en omzet groei
 • Grote kennis van online marketing, onder andere:
  • Content creatie
  • SEO
  • SEA
  • Conversie optimalisatie
  • Analytics
  • E-mail marketing
  • Social media
  • Et cetera
 • Een nieuwe collega met goede inzet en weinig zorgen
 • Gespecialiseerde marketeers die geschoold worden door INOMA zelf
 • Flexibel en inzetbaar voor tijdelijke projecten
 • Geen omkijken naar randzaken die komen bij nieuw personeel
 • Je betaalt alleen de uren waarin onze marketeer gewerkt heeft.

Neem contact op

Zij gingen u voor

Maqqie
Logo Albers Zeilmakerij
Logo Stichting Onky Donky
Logo Cascando
Logo DG Ruitersport
PBC Group
Jorik Algra Fotografie
Logo HAVA Houtbouw

Online marketeer inhuren: Tijdelijk of met oog op vast dienstverband.