Content Marketing

Content Marketing: unieke en waardevolle content

Het creëren van de juiste content is een creatief proces waarin continu rekening gehouden moet worden met de marketingdoelstellingen die passen bij de online strategie. INOMA heeft verschillende, ervaren en creatieve online marketeers die jou kunnen helpen met het maken of verbeteren van content.

Ook beter ranken? Klik hier
×

(SEO) teksten

Unieke en relevante content wordt steeds belangrijker. Want als je waarde biedt voor je klanten ben je van waarde voor Google. Het schrijven van teksten wordt opgehangen aan een gedegen zoekwoordenonderzoek en interne link netwerk strategie.

Bloggen

Bloggen is een prachtige manier om actueel en relevant te blijven. Nieuwe en actuele content zorgt voor meer zichtbaarheid. Een mooie extra is dat blogs ook vaak de vindbaarheid vergroten op het gebied van long-tail keywords. Een win-win.

Landingspagina's

Een landingspagina is geënt op conversie en specifieke zoektermen. Een prachtige manier om veel extra zoekwoorden op een commerciële manier in de website op te nemen zonder dat je menustructuur te vol wordt. Een waardevolle toevoeging op content marketing.

Content marketing is essentieel!

Content marketing is essentieel!

Allereerst zorgt onze content marketeer dat hij jouw bedrijf en visie goed kent. Op basis daarvan worden de marketingdoelstellingen bepaald en een online strategie opgesteld. Daarna gaat de content marketeer aan de slag met het creëren van content. Nadat jij hebt beoordeeld of de inhoud volgens jou passend is bij de doelgroep, zorgen wij ervoor dat dit bij de juiste doelgroep terechtkomt.

Content marketing is altijd een essentieel onderdeel van de online strategie. Het creëren van goede en creatieve content zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt en de aandacht vangt van jouw doelgroep. Content marketing en zoekmachine optimalisatie gaan vaak hand in hand. Zo bereiken wij met de mooie nieuwe content zoveel mogelijk mensen. Uiteindelijk wil je dat iedereen jouw bedrijf ziet, toch?!

Online marketeer inhuren

Jorik Algra Fotografie - Eigenaar Jorik Algra

‘In het begingesprek werd mij aangeraden een E-book te schrijven. Ik heb dit laten doen en binnen 2 weken had ik al mijn eerste bruiloft aanvraag binnen dankzij dit E-book. Helemaal top!’

Jorik Algra – Eigenaar Jorik Algra Fotografie

Welke content moet er gemaakt worden?

Veel mensen denken bij content aan plaatjes voor social media. Dit is slechts een van de weinige onderdelen van content. Online marketeers van INOMA kunnen natuurlijk helpen met plaatjes en teksten voor social media. Dit is belangrijk om bij te houden. Daarnaast bestaat de gehele website van een bedrijf uit content. Alle teksten die geschreven worden, moeten doordacht zijn. Tijdens het schrijven van een tekst moet er rekening gehouden worden met het volume (aantal woorden) en met de zoektermen die gebruikt worden door potentiële klanten. Deze zoektermen wil je in de teksten met een bepaald percentage laten terugkomen. Zo vindt Google jouw website het snelst en kom je hoger in de zoekresultaten.

Neem contact op

Content Marketing INOMA

Content als onderdeel van de online strategie

Wanneer wij samen een online strategie hebben uitgeschreven, kunnen we aan de slag. Het maken van goede content is een onderdeel van de online strategie. Vaak zullen er wat websiteteksten herschreven of geoptimaliseerd moeten worden. Wij kunnen jullie hierbij helpen zodat jullie zelf aan de slag kunnen, maar je mag het ook helemaal uit handen geven, dan regelen wij het voor jou!

Neem contact op

Zij gingen u voor

Maqqie
Logo Albers Zeilmakerij
Logo Stichting Onky Donky
Logo Cascando
Logo DG Ruitersport
PBC Group
Jorik Algra Fotografie
Logo HAVA Houtbouw

Online marketeer inhuren: Tijdelijk of met oog op vast dienstverband.