Terug naar het overzicht

Het verbouwen van de Dieselstraat

Verbouw en inrichting kantoor Dieselstraat

De stap van de kantoorruimte aan de Landjuweel in Veenendaal naar de Dieselstraat in Ede was een flinke. Een overstap van 100m2 inclusief keuken en toiletten naar 630m2 verspreid over twee verdiepingen. Eén van de eerste gedachten die we hadden was: “hoe gaan we dit ooit vol krijgen?” In oktober zitten we met ons kantoor een jaar aan de Dieselstraat. Drie maanden geleden zeiden we al dat we eigenlijk nog wel meer ruimte kunnen gebruiken! Heel bijzonder hoe iets kan lopen.

De sleutel

Half oktober vorig jaar krijgen wij de sleutel. We kwamen in een pand terecht waar alles, maar dan ook werkelijk alles aan moest gebeuren. In samenwerking met geweldige leveranciers, klanten en nieuwe, waardevolle relaties hebben wij dit pand in minder dan een jaar een flinke update gegeven. Maar wie hebben er mee gewerkt? En wat hebben zij gedaan? Ik heb deze blog geschreven om al deze sterspelers in het zonnetje te zetten.

GRIP Interieurprojecten

Voordat we de stap wilde maken naar de Dieselstraat, zijn we eerst naar Martin van Engelenburg van GRIP Interieurprojecten gegaan. Waar ik op de Landjuweel zelf de inrichting had bepaald, wilde ik het hier anders aanpakken. Een mooi interieur op basis van een stuk identiteit, onderbouwd met een goed plan. GRIP Interieurprojecten heeft mij vanaf het eerste moment goed aangevoeld en dit weten te vertalen naar een strak interieur.

www.gripinterieurprojecten.nl

Roseboom Techniek

Toen het plan gerealiseerd was konden we de eerste stappen maken. Arie van Roseboom Techniek heeft ons via zijn bedrijf geholpen met het regelen van een schilder om het plafond zwart te spuiten, het aanleggen van stroom- en internetpunten door het hele pand en het plaatsen van een kleine keuken. Nadat dit geregeld was konden we in ieder geval verhuizen.

www.rooseboomtechniek.nl

Bouwbedrijf Matthé

Daar zit je dan, een uitgestrekte vlakte aan open vloer. Geen privé -en geen belruimtes. Samen met Bouwbedrijf Matthé zijn we aan de bak gegaan met het realiseren van 2 vergaderruimtes, 2 werkruimtes voor huurders en een belruimte.

www.bouwbedrijf-matthe.nl

Schildersbedrijf Van Kerkhoff

Met gipswanden en kale raamlijsten heb je nog geen sfeervolle ruimte. Hier kwam Schildersbedrijf van Kerkhoff om de hoek kijken. Zij hebben zowel de boven als beneden verdieping geschilderd en het behang aangebracht.

www.van-kerkhoff.nl

AcoustiNorm

Je moet beseffen dat 630m2 hard vloeroppervlak, een industrieel plafond, harde muren en veel glas voor galm zorgt. En flink ook. Je hoorde beneden de mensen boven praten. Dat moest natuurlijk getackeld worden. Via Arjan van AcoustiNorm hebben we het hele pand voorzien van diverse maatwerk panelen. Zij hebben de traditionele, akoestische plafondpanelen geleverd en voorzien van LED-verlichting, zodat de plafondpanelen een dubbele functie hebben. In de kleine ruimtes zijn diverse maatwerk panelen geleverd zonder zichtbaar frame. De kleuren helemaal op maat uitgekozen op de kleuren van de muren en de rest van het pand. En last but not least een gigantisch paneel van 3 meter bij 3 meter met daarop een prachtige, zelfgekozen foto. Inmiddels zit de galm hier onder de 0.7 seconden waardoor wij ruim voldoen aan de wettelijk gestelde eisen vanuit de Arbo.

www.acoustinorm.nl

BeterZitten

Naast goede akoestiek vinden we het ook belangrijk om te investeren in goede werkplekken. Met dank aan Roelof van BeterZitten werken we nu aan mooie zit-sta bureaus en zitten we op prachtige, ergonomische stoelen. Nu is het nog de kunst om teamleden daadwerkelijk te laten staan, maar vooruit. Het begin is er.

www.beterzitten.nl

Den Braber Interieurbouw

Functie en design gaan niet altijd hand in hand. Toch heeft Den Braber Interieurbouw laten zien dat het wel kan. Jaap heeft in overleg met ons en GRIP Interieurprojecten een kleurbepaling van de kasten en plantbakken gedaan, alles ingemeten en vervolgens de tekeningen gemaakt. En daar kwam het stukje meedenken echt tot uiting. Jaap had het goede idee om bij de twee lagere plantbakken kastruimte in te bouwen. Daardoor hebben we nu kastruimte met daarboven op een grote plantbak. Wij vinden het super stoer dat we nu een ‘Echte Den Braber’ op kantoor hebben staan.

www.denbraberinterieurbouw.nl

Cascando

De design meubels van Cascando mogen niet op kantoor ontbreken. Naast een onwijs leuke Pully Poof voor in de vergaderruimte, in dezelfde kleur als de akoestische panelen aan de muur, hebben wij ook tussen elke set van 4 werkplekken de Pillow Space. Deze divider heeft nu boven in een weelderige mix aan planten met onder in een kleine kastruimte waar we spullen netjes kunnen opbergen.

www.cascando.com

Plantenman

Een kantoor zonder planten is geen kantoor. Daarom zijn we met de Plantenman aan de slag gegaan om ons kantoor van een flink aantal planten te voorzien. Zij hebben de maatwerk plantenbakken van Den Braber Interieurbouw gevuld met een mooie mix aan hoge en lage planten. Ook de dividers van Cascando zijn voorzien van planten waardoor iedereen nu omringd is door groen. Verder is het kantoor voorzien van diverse plantbakken met een mooie mix aan plantsoorten.

www.plantenman.nl

Rextom Reclametechniek

Dan komt het. Je maakt een afspraak. Je wordt gebeld: ‘ik kan het niet vinden, waar zitten jullie’. Toch altijd handig als bezoekers de eerste keer gelijk goed kunnen rijden. Los van de parkeren pagina die we hebben gemaakt (www.inoma.nl/parkeren/) besloten we in zee te gaan met Rextom Reclametechniek. Rextom heeft alle ramen voorzien van een strook privacy folie, parkeerborden rondom het pand geplaatst en ons logo aan de binnen- en buitenzijde van het pand opgehangen. En last but not least, onze keuken gewrapped zodat deze beter past bij de maatwerkkasten van Den Braber Interieurbouw.

www.rextom.nl

Bamboe Creations

Omdat wij ook op onze manier een steentje willen bijdragen aan een betere wereld hebben we gekozen voor bamboe kasten in de gang. Waarom bamboe? Bamboe is één van de snelstgroeiende grondstoffen op aarde. Tijdens het groeien neemt bamboe gigantische hoeveelheden CO2 op. Bamboe geeft 35% meer zuurstof af dan diverse houtsoorten. En onze buren aan de Dieselstraat hebben dit prachtige materiaal gebruikt voor het maken van twee kasten. Wij zijn er blij mee!

www.bamboecreations.nl

Online Marketing Agency

Last but not least. Online Marketing Agency van Daniël. Vrij kort nadat Daryl de Landjuweel in Veenendaal betrok kwam Daniël erbij. Hier ontstond niet alleen een goede vriendschap, maar ook een onwijs sterke band tussen INOMA en OMA. Inmiddels zijn we met beide bedrijven flink uit het jasje gegroeid en zitten we met bijna 30 man op de Dieselstraat. Iets waar we super trots op zijn en iets waar we zonder elkaar niet waren gekomen.

www.onlinemarketingagency.nl

Tot slot

Als laatste willen wij natuurlijk alle leveranciers bedanken die er voor hebben gezorgd dat wij een schitterend kantoor hebben om in te werken!

Neem contact op

Terug naar het overzicht
INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.