Neem contact op

FONK150: INOMA valt driemaal in de prijzen

INOMA
Ga terug naar het overzicht

INOMA valt drie keer in de prijzen

Hoe gaaf is het als je ‘pas’ twee jaar bestaat en nú al kan zeggen dat je tot de beste Agencies van Nederland behoort! We hebben namelijk niet één, niet twee, maar zelfs drie Top 3 plekken veroverd binnen de FONK150.

FONK150

‘FONK150 best agencies of the year’ (voorheen FONK100) is een samenwerking met Multiscope en geeft een weerspiegeling van de bureaus met de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland. Van elk bureau worden 25 opdrachtgevers door een externe partner ondervraagd over 13 disciplines. Wat vindt FONK150 nu écht belangrijk en waar worden de bureaus uiteindelijk op beoordeeld?

  • Resultaat bureau klanttevredenheidsonderzoek (gemiddeld 8 of hoger)
  • Zichtbare durf te vernieuwen
  • Klantenlijst die ertoe doet
  • Zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap
  • Positieve zichtbaarheid in de media

Om deze award te winnen moet je gemiddelde cijfer hoger zijn dan 8/10. Onze klanten hebben ons beoordeeld met gemiddeld een 8.81/10. Wauw, wat zijn we hier trots op!! Ik hoor je denken, ‘maar wat hebben jullie dan precies behaald’. Nou, wat dacht je hiervan…..*tromgeroffel*

✔️ We zijn derde geworden in de categorie B2B ‘Meest creatief’ met een score van 9.25/10.
✔️ We zijn tweede geworden in de categorie B2B ‘Meest effectief’ met een score van 9.25/10.
✔️ We zijn tweede geworden in de categorie B2B ‘Beste business accelerators’ met een score van 8.75/10.

We blijven natuurlijk ook reëel. Gaat alles hier goed? Nee, natuurlijk niet! We bestaan pas twee jaar en ondanks de hoge cijfers zijn we er zeker bewust van dat er nog veel verbeterpunten zijn te behalen, maar dat houdt ons in ieder geval heel erg gemotiveerd. Dit hadden we natuurlijk niet kunnen doen zonder het team dat zich elke dag hard inzet om de projecten tot een goed einde te brengen. We gaan nu uiteraard voor die 9,9, want zeg eerlijk…..die ‘perfect ten’ bestaat toch niet?

We willen onze opdrachtgevers enorm bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben. We zetten ons met enorm veel plezier voor jullie in. Uiteraard ook een enorme ‘dankjewel’ voor Team INOMA. Zonder jullie hadden we hier niet gestaan. En dan is het nu tijd voor een feestje.

Tot volgend jaar!


Auteur: Daryl Baars


Ga terug naar het overzicht

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
INOMA team