Neem contact op

Kennismaken: Rosalie van Baasbank

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Kun je jezelf even voorstellen?

Zeker! Mijn naam is Rosalie van Baasbank en ik ben 22 jaar. Samen met mijn vader en 2 honden woon ik in Otterlo. Ontwerpen en creatief bezig zijn is voor mij een grote passie. Dit is ontstaan nadat ik samen met mijn zus ons eigen bedrijf, Val & Rosa, ben begonnen. Dit is een blog die binnen 3 jaar is uitgegroeid tot een kookwebsite vol met recepten en tips voor leuke hotspots. Eind maart 2023 heb ik mijn opleiding tot webdesigner afgerond. Ik kijk ernaar uit om mezelf hier bij INOMA verder te ontwikkelen!

Hoe ben ik terecht gekomen bij INOMA, en wat ga ik doen?

Vanwege mijn passie voor ontwerpen heb ik zoals jullie net hebben gelezen eind maart 2023 de opleiding webdesigner afgerond. Hierna ben ik parttime gestart als UX-designer bij een webbedrijf in Kampen. Terwijl ik inspiratie opdeed bij andere bedrijven, kwam ik INOMA tegen. De mensen, werkwijze en projecten spraken mij zo aan dat ik een open sollicitatie heb gestuurd. En met succes! Na een leuk kennismakingsgesprek mag ik hier nu deel uitmaken van het team!

Wat doe jij binnen INOMA?

Ik ben junior online marketeer en designer. Marketing is niet mijn achtergrond, maar vind ik altijd al een heel interessant onderwerp. Het ontwerpen van websites is echt mijn passie, daarnaast vind ik het heel tof dat ik nu meer mag gaan leren over marketing en dit samen kan combineren.

Wat doe je als je niet aan het werk bent bij INOMA?

Naast mijn werk bij INOMA werk ik ook bij lunchroom/bakkerij BRUNCH in Hoenderloo. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool of bij de paarden. Ook geniet ik ervan om te wandelen met mijn honden, te koken of een lekkere taart te bakken. Voor een rustig filmavondje ben ik ook altijd in! Daarnaast breng ik met regelmaat tijd door met familie en vrienden.


Auteur: Rosalie van Baasbank


Ga terug naar het overzicht

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
Team foto