Neem contact op

Kennismaken: Wessel Kramer

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Wie ben je?

Mijn naam is Wessel Kramer, ik ben 27 jaar oud en ik woon in Utrecht. Ik heb Communication & Multimedia Design gestudeerd in Utrecht en ik werk nu als designer bij INOMA.

Wat doe je als je niet bij INOMA aan het werk bent?

Je zou het niet zeggen, maar ik sport veel. Grapje, natuurlijk. 😉 Ook oefen ik in mijn vrije tijd graag op mijn gitaar, als het mooi weer is rijd ik motor en speel ik in het weekend graag obscure videogames. Binnenkort word ik ook vader! Daar ben ik in mijn vrije tijd allemaal wel zoet mee.

Naast mijn baan bij INOMA, werk ik ook nog als ZZP’er aan allerlei verschillende opdrachten. Het leukste hieraan vind ik dat ik in aanraking kom met hele uiteenlopende doelgroepen. Dat geeft uitdaging en mogelijkheden om altijd unieke oplossingen te bedenken.

Wat doe je bij INOMA en wat vind je het meest uitdagend?

Bij INOMA heb ik de rol van ‘designer’. Erg breed, want ik doe ook erg veel. Ik ontwerp graag websites en logo’s, maar vind het ook tof om bij bestaande websites te kijken hoe we de conversies en gebruiksvriendelijkheid kunnen verhogen. Ik heb van jongs af aan altijd al een passie voor visuele media.

Het meest uitdagende binnen mijn functie is tegelijkertijd ook mijn ambitie. Ik wil graag doorgroeien tot een designer die unieke skills combineert en daarmee klanten altijd van perfecte en unieke oplossingen kan voorzien. Oplossingen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en meetbaar. Soms maak je iets wat er prachtig uit ziet, maar wat na testen niet optimaal blijkt te werken. Dan moet je echt bereid zijn om afscheid te nemen van je idee.

Wat kunnen we nog meer van jou verwachten?

De mensen mogen van mij veel visuele uitingen verwachten. Van gave logo’s tot aan maatwerk websites. Ook wil ik graag regelmatig blogs gaan schrijven, om mijn kennis over verschillende onderwerpen te delen met de rest van de wereld.


Auteur: Wessel Kramer


Ga terug naar het overzicht

Mis niks!

INOMA
INOMA team