Terug naar het overzicht

Kennismaken: Sanne Jacobs

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Sanne Jacobs, 27 jaar oud, en ik woon in Bennekom samen met mijn vriend en onze zoon. In November ‘21 heb ik de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Voordat ik gestart ben als Marketeer bij INOMA heb ik twee jaar gewerkt op een binnenvaartschip samen met mijn vriend. Ik heb dit als erg leuk ervaren maar toen wij ouders mochten worden van onze zoon heb ik besloten om te stoppen. Nu ben ik sinds oktober ’23 werkzaam bij INOMA. Ik kijk ernaar uit om weer aan de slag te gaan in dit vakgebied en heb veel zin om met de nieuwste ontwikkelingen aan de slag te gaan.

Hoe ben je bij Inoma terecht gekomen?

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was ben ik direct gaan nadenken over mijn toekomst. Hieruit volgde dat ik mijn LinkedIn profiel weer heb geopend en heb bijgewerkt. Ik startte de zoektocht naar mijn toekomstige baan voor na mijn zwangerschapsverlof. Ik heb meerdere vacatures ingevuld en ben benaderd door recruiters. Uiteindelijk benaderde Daryl mij via een LinkedIn-berichtje. Een bedrijf in de buurt waarbij de nadruk op contentcreatie ligt, dat leek mij wel wat! Na een kennismakend gesprek was de klik snel daar. Het was wel gek want ik had een gesprek eind mei terwijl ik pas in oktober aan de slag zou gaan bij Inoma! Ik ben super dankbaar voor het vertrouwen in mij en blij dat ik eind mei al kon zeggen dat ik een baan had voor na mijn verlof. Een zorg minder!

Wat kun je van mij verwachten?

Mij ga je voornamelijk achter de computer zien, heel geconcentreerd aan het werk voor jullie designvragen. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en kan me daarin ook echt verliezen!

Wat doe je als je niet aan het werk bent bij INOMA?

Sinds kort is mijn leven 360 graden gedraaid. Ik ben niet meer werkzaam op een schip maar werkend in een kantoor en natuurlijk ben ik moeder geworden! Voor nu ben ik dus nog heel erg aan het wennen aan mijn nieuwe leventje maar het leven is nu al zoveel mooier met een mini-me!

Terug naar het overzicht
INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.