Neem contact op

Kennismaken: Marjet Kappelle

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Wie ben je?

Mijn naam is Marjet Kappelle. Ik ben 27 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Ik heb eerst de opleiding MBO Marketing & Communicatie in bij ROC Friese Poort in Sneek gedaan. Vervolgens verhuisde ik naar Groningen voor de studie HBO Communicatie, waarbij ik de minor Event Management en de specialisatie Mediastiek heb gevolgd. Tijdens mijn studie ontdekte en ontwikkelde ik mijn liefde voor social media en creatieve dingen, zoals fotografie en schrijven. Na mijn studie ben ik gelijk aan de slag gegaan binnen de wereld van de online marketing en social media.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

In mijn vrijetijd houd ik mij graag bezig met fotografie, koken, lekker eten en cocktails maken. En onder mijn toezicht wordt geen enkele maaltijd of cocktail zomaar opgegeten of opgedronken, zonder eerst een aantal foto’s te maken, dat snap je hopelijk wel. 😉

Binnenkort komt er één grote bezigheid bij. Of eigenlijk, twee, want mijn vriend en ik krijgen twee Ragdoll kittens. Hier heb ik enorm veel zin in en ben ik vast en zeker wel even goed zoet mee de komende maanden. Of ze een eigen social media account krijgen? Ja, duhhh.

Hoe ben je bij INOMA terecht gekomen?

Sinds April 2021 ben ik bij INOMA begonnen als Contentspecialist en ik heb het enorm naar mijn zin. Ik was de eerste vaste medewerker die bij INOMA kwam werken en ook gelijk de eerste vrouw. Dat was wel eventjes omschakelen, want bij mijn vorige werk had ik alleen maar vrouwelijke collega’s. Tot nu toe vind ik het alleen maar fijn! Duidelijke communicatie, goede humor en gezelligheid. En ik hoef ik mij ook geen zorgen te maken dat mijn havermelk wordt opgedronken. Het heeft zeker z’n voordelen, haha.

Kun je iets meer vertellen over je baan bij INOMA?

Ik houd mij voornamelijk bezig met het schrijven van teksten (SEO) en social media, met de focus op social. Van social beheer en groei, tot creëren en plannen van content, tot social advertsing. Er is een goede verdeling tussen uitvoerend werk en het begeleiden van klanten. Geen dag is hetzelfde. Daarnaast doe ik ook steeds vaker foto- en videoshoots voor klanten, wat ik echt leuk vind om te doen.

Wat kunnen we nog meer van jou verwachten?

Nog meer content creatie, maar dan in de vorm van foto en video! Social media content creëren en beheren vind ik leuk, maar inmiddels doe ik dit al 2,5 jaar. Ik merk dat ik heel veel energie krijg van foto- en videoshoots uitvoeren en bewerken. Gelukkig krijg ik binnen INOMA ook steeds meer mogelijkheden waarbij ik dit kan doen, dus dat gaat helemaal goedkomen.


Auteur: Marjet Kappelle


Ga terug naar het overzicht

Mis niks!

INOMA
INOMA team