Neem contact op

Kennismaken: Kim de Vaal

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Kan je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Kim de Vaal, ik ben 22 jaar en kom uit Ede, waar ik op dit moment nog thuis woon bij mijn ouders. Niet wetende wat ik later wilde gaan doen ben ik jaren terug een sportopleiding gaan volgen. Vanuit mijn opleiding Sport & Bewegen ben ik nu (bijna) gediplomeerd sport- en bewegingsleider en fitness-/ groepslesinstructeur. Ik zou mijzelf omschrijven als; Sportief, want dat is ook niet zo gek met zo’n achtergrond, toch? Behulpzaam, want één ding wist ik zeker… Wat ik ook ga doen, ik wil mensen kunnen helpen! En leergierig, al moet het onderwerp mij dan wel interesseren 😉 Waar mijn passie voor de marketing is ontstaan… Lees je hieronder.

Hoe ben je bij INOMA terecht gekomen?

Jaren geleden ben ik bij de sportschool begonnen met het opzetten van de Social Media. Niet wetende wat ik deed, zelf research gedaan, veel artikelen en blogs gelezen en video’s bekeken over ‘How to’ hebben mij hierbij geholpen (dacht ik). Nu weet ik inmiddels dat er veel meer achter zit dan aan de voorkant zichtbaar is. Daarnaast was ik voor mijn vader begonnen met de Social Media voor zijn bedrijf; Bamboe Creations wat gevestigd is naast INOMA. Zij hebben de website voor mijn vader dan ook gemaakt. Ik heb een aantal dagen meegekeken en wat tips & tricks mogen ontvangen voor verschillende Social Media kanalen. Daryl was erg verrast over mijn kunnen en enthousiasme, want kennis had ik nog niet 😉 Na het voltooien van mijn ‘snuffelstage’ kan ik nu met trots zeggen inmiddels werkzaam te zijn als Marketeer. Terugkijkend op de afgelopen jaren zou ik wel kunnen zeggen dat er al een licht vlammetje voor marketing is ontstaan, zonder dat ik dit écht doorhad.

Wat kunnen we van jou verwachten binnen INOMA?

Mijn doel bij INOMA is om mijn kennis en kunnen te verdiepen en verbreden. Ik hoop veel te mogen leren van mijn collega’s. Ik sta ervoor open om cursussen, trainingen en wie weet een opleiding te volgen om mijn eigen vaardigheden te vergroten. Daarnaast lijkt het mij een mooie uitdaging om de kennis die ik opdoe door te kunnen geven aan mijn collega’s en toe te kunnen passen voor de klanten.

Hoe zie je jouw toekomst voor je?

Hopelijk nog steeds met plezier werkend bij INOMA waar ik mag blijven groeien. Ik hoop me helemaal comfortabel te voelen in gesprekken met klanten en zelfverzekerd te kunnen zijn over de functie en werkzaamheden die ik dan mag uitvoeren. Voor hoeveel uur? Daar ben ik nog niet helemaal uit. Ik heb nog steeds een hart voor de sport, voeding en lifestyle. Overdag op kantoor en ‘s avonds in de sportschool groepslessen geven. Een combinatie zou voor mij dan ook ideaal zijn, zodat ik mijn passie voor marketing kan combineren met die van de sport én al mijn andere hobby’s. Dat lijkt mij fantastisch! Hoe het echt zal gaan? Dat weten we over een jaar of 5.

Wat doe je als je niet aan het werk bent bij INOMA?

Naast mijn werk bij INOMA werk ik ook in de sportschool en zoals jullie al hadden gelezen doe ik de Social Media voor mijn vader. Naast werken moet ik mezelf soms in bedwang houden niet tóch stiekem iets te gaan doen wat te maken heeft met mijn werk. Vrije tijd is immers net zo belangrijk. In mijn vrije tijd sport ik veel met mijn vriend, maar ook een avondje films kijken of een boek lezen met een wijntje op z’n tijd sla ik niet over. Daarnaast breng ik met regelmaat tijd door met familie en vrienden. Tot slot vind ik het ook heerlijk om creatief bezig te zijn zoals schilderen, maar dan moet ik mezelf wel de tijd en rust gunnen 😉

Neem contact op


Auteur: Kim de Vaal


Ga terug naar het overzicht

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
Team foto