Kennismaken: Joshua Noorlander

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Kan je jezelf even voorstellen, Joshua?

Mijn naam is Joshua Noorlander, ik ben 19 jaar oud en kom uit Renswoude. Sinds dit jaar (2021) heb ik mijn opleiding Marketing Communicatie succesvol afgerond en ben ik bij INOMA begonnen als Online Marketeer.

Hoe ben je bij INOMA komen te werken?

Dat is eigenlijk best een leuk verhaal. Ik ben namelijk bij INOMA begonnen als stagiaire vanuit mijn opleiding. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat ik de kans heb gekregen om als Online Marketeer verder te blijven werken bij het bedrijf. Deze kans heb ik natuurlijk met beide handen gegrepen. Het leukste aan mijn werk bij INOMA vind ik dat je heel concreet de resultaten kan zien. De komende tijd wil ik graag mijn kennis uitbreiden op het gebied van (online) marketing. Ook lijkt het mij gaaf om – in een later stadium – mijn kennis over de andere diensten van INOMA uit te breiden.

Wat doe je nog meer in het dagelijkse leven?

Naast de tijd die ik per week werk bij INOMA, maak ik ook heel veel uren op de golfbaan. Golf is namelijk mijn grootste hobby en dit doe ik al sinds mijn 8ste. Vanaf mijn 15e ben ik het serieus gaan oppakken. Mijn ambitie is om later volledig binnen de golf branche te kunnen werken. Er zijn uiteraard verschillende manieren om geld te verdienen met golf. In de komende 2 jaar wil ik ontdekken of ik golf lesgeven leuk genoeg vindt om hierin door te gaan.

Heb je ook een eigen onderneming?

Ja, klopt! Ik ben als persoon erg ondernemend aangelegd. Tijdens mijn opleiding Marketing Communicatie kreeg ik de opdracht om een businessplan te schrijven. Nadat dit plan klaar was, heb ik besloten het plan ook daadwerkelijk uit te gaan voeren. Sinds 2019 heb ik dus mijn eigen webshop genaamd JoshGolfStore. Mijn ambitie voor de komende 5 jaar is om één of meerdere fysieke winkels te hebben op golfbanen. Het voordeel hiervan is dat het vrijwel altijd om kleine winkels gaat op een golfbaan.

Wil je nog iets kwijt over je werk?

Als ik naar INOMA kijk vanaf de andere kant van de bril, dan zie ik stuk voor stuk gepassioneerde en hardwerkende mensen. Dit maakt het werken bij INOMA voor mij extra mooi. Hierdoor ben ik gemotiveerd om mijn kennis binnen de (online) marketing steeds verder uit te breiden, zodat ik nog meer kan bieden aan INOMA en hopelijk ook voor mijn eigen onderneming.


Auteur: Marjet Kappelle


Ga terug naar het overzicht

Mis niks!

INOMA
INOMA team