Neem contact op

Kennismaken: Jonne van Bodegraven

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Kun je iets over jezelf vertellen?

Zeker! Ik ben Jonne, 27 jaar oud en woon in Ede, samen met mijn verloofde/vrouw (afhankelijk van wanneer je dit leest šŸ˜‰). Na meerdere jaren in de jeugdzorg te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en een nieuwe stap. 

Uiteindelijk belandde ik in de wereld van online marketing, waar ik al snel ontdekte dat SEO (het optimaliseren van websites voor zoekmachines zoals Google) echt iets voor mij is; het verandert snel, is zeer competitief en biedt voldoende variatie om nooit uitgeleerd te raken! 

Op de (weinige) momenten dat ik niet met SEO bezig ben, geniet ik ervan om een filmpje te kijken, een drankje te doen of te sporten. Nu squash ik en zo nu en dan ben ik op een padelbaan te vinden. Het opzoeken van gezelligheid en het nuttigen van een alcoholische versnapering doe ik ook graag! 

Ook ben ik samen met mijn partner een bus aan het ombouwen naar een camper. En je raadt het niet, maar daar gaat nog best wat tijd in zitten! 

Wat vind je het leukste aan online marketing?

Eigenlijk heb ik hierboven al een hint gegeven. De constant veranderende omgeving, de diversiteit en de intense competitie spreken me enorm aan. Ik ben niet het type dat iets halfslachtig aanpakt. Als ik iets leuk en interessant vind, ben ik er vaak zeven dagen per week mee bezig. 

Wat kunnen we van jou verwachten bij INOMA?

Ik hoop een flinke dosis humor te brengen, gecombineerd met een kritische kijk, deskundig advies en de rol van sparringpartner voor bedrijven. Binnen INOMA zal mijn focus voornamelijk liggen op SEO-taken, zoals audits uitvoeren, advies schrijven, content creĆ«ren, linkbuilding en meer. Kortom, alles om jouw website beter vindbaar te maken voor de juiste zoektermen. 

Wat ik vooral probeer te bereiken, is je website “goedkoper” te maken voor Google. De details hiervan zijn wellicht te uitgebreid voor deze introductie, maar ik zal hier in de nabije toekomst waarschijnlijk wel meer over delen op de website, of ik vertel het je graag persoonlijk. Ik zal in dat geval mijn best doen om niet te veel vakjargon te gebruiken ;).

Wat hoop je te leren bij INOMA?

Bij INOMA worden verschillende aspecten van online marketing aangeboden die allemaal direct of indirect invloed hebben op de uiteindelijke resultaten van SEO en de website. Ik hoop mijn kennis hier verder te verdiepen, met de hulp van de ervaren experts bij INOMA. 

Ook ben ik geĆÆnteresseerd in automatisering en het opzetten van schaalbare processen, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit. SEO is inmiddels een passie geworden waarin ik graag blijf groeien en uitgedaagd wordt!


Auteur: Jonne van Bodegraven


Ga terug naar het overzicht

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
INOMA team