Neem contact op

Kennismaken: Joey de Ridder

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Kun je jezelf even voorstellen, Joey?

Ik ben Joey de Ridder, 23 jaar oud en woon in het mooie Apeldoorn. Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Communication & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem en ben werkzaam bij INOMA als Stagiair Marketing. Voordat ik ben begonnen aan de HAN, heb ik de opleiding Interactief Media Vormgever (niveau 4) afgerond aan het Deltion College in Zwolle.

Hoe ben je bij INOMA terecht gekomen en wat doe je?

Na een lange zoektocht naar online vacatures en een hoop open sollicitaties naar designbureaus werd ik door middel van een LinkedIn bericht aangesproken door Daryl. Het contact ging snel en goed en heb enkele dagen later gelijk een kennismakend gesprek gehad met Daryl en Andries. De sfeer op kantoor vond ik erg goed toen ik hier voor het eerst binnenkwam en het gesprek over mijn stage was heel open en persoonlijk. Mijn leerdoel was om alles – in hoeverre mogelijk – over de verschillende online marketing aspecten te leren en dat was mogelijk. Naast mijn online marketing werkzaamheden bij INOMA ondersteun ik ook mijn collega’s met design en fotografie klussen. Ik vind het leuk om het bedrijf hierin te helpen met mijn kennis en kunnen.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie. Voornamelijk binnen de automotive branche, maar alle vormen van fotografie spreken mij aan. Ook heb ik een stukje perfectionisme in mij. Ik kan soms wel uren achter elkaar bezig zijn met het bewerken van een foto, om hem zo tot in de puntjes mooi te maken. Ook werk ik in de vakanties en weekenden bij een autodealer als medewerker Aftersales, waarbij ik alle auto’s netjes en klaar maak voor de verkoop. Daarnaast vind ik het ook leuk om in de avonden leuke dingen te doen met vrienden, zoals “chillen” en relaxen op de bank, een spelletje spelen op de Xbox of een potje pokeren.

Hoe zie jij de toekomst voor je?

Over 5 jaar heb ik mijn studie succesvol afgerond en ben ik hopelijk werkzaam bij een marketingbureau waar ik mijn passie kan uitoefenen en marketing, design en fotografie kan combineren. Later hoop ik nóg meer te ondernemen en mij zelf op alle mogelijke vlakken te ontwikkelen.

Je stage is bijna afgelopen, hoe kijk je hierop terug?

Ik hoop dat ik mijn nieuwe collega’s voldoende heb ondersteund tijdens mijn stageperiode. Ik heb veel positieve reacties gekregen over mijn werkzaamheden, dus dit zal wel het geval zijn. 😉 Mijn persoonlijke doelen zijn behaald en heb geleerd wat ik tot nu toe wilde leren. Met de nadruk op tot nu toe!

Neem contact op


Auteur: Joey de Ridder


Ga terug naar het overzicht

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
Online branding en zichtbaarheid INOMA