Kennismaken: Jennifer Heister

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Wie ben je?

Mijn naam is Jennifer Heister en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment woon ik in één van de mooiste wijken van Arnhem: Sonsbeek. In de stad wonen vind ik erg leuk, maar ik ben eigenlijk opgegroeid op een boerderij. Toen ik 16 jaar werd, wist ik dat ik niet voor altijd op het platteland wilde blijven. Daarom ging ik studeren in Hilversum en heb ik mijn Media Management diploma behaald. Tijdens deze opleiding heb ik ervaring opgedaan in de tv-wereld, maar ik wilde toch nog verder studeren. Daarom heb ik een HBO-opleiding gekozen in de richting online marketing en kan ik mijzelf nu online marketeer noemen.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Als ik niet bezig ben met werken, ben ik wel bezig met sporten. Ik sport veel in mijn vrije uurtjes. De sporten die ik beoefen zijn: paardrijden, hardlopen, gymmen en soms paddel ik wel eens met mijn vriend. Verder lees ik graag, kijk ik series en maak ik wel eens video’s. Naast mijn sportverslaving wandel ik ook graag door mooie natuurgebieden en bij de zee.

Hoe ben je bij INOMA terecht gekomen?

Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan vertelde mijn schoolvriendin Iris dat er nog een vacature vrij kwam bij INOMA. Ze was zelf altijd erg te spreken over haar werkzaamheden en vond dat de vacature bij mij paste. Al snel kwam ik op gesprek en voelde ik een enorme klik met het bedrijf.

Kun je iets meer vertellen over je baan bij INOMA?

Mijn baan is één van de leukste banen die er is. Ik ben Junior Marketeer, dit houdt voornamelijk in dat ik mij focus op de verbeteringen van websites en een goede vindbaarheid. Hiernaast verricht ik nog andere taken en houd ik contact met bedrijven, zodat er een optimaal resultaat behaalt kan worden. Verder ondersteun ik mijn collega’s met andere werkzaamheden.

Wat kunnen we nog meer van jou verwachten?

Wat ik in ieder geval kan garanderen, is dat ik mij 100% inzet en prettig ben om mee te werken. Hiernaast verwacht ik de komende jaren nog veel te leren en te groeien in mijn functie.


Auteur: Jennifer Heister


Ga terug naar het overzicht

Mis niks!

INOMA
INOMA team