Kennismaken: Iris Varga

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Wie ben je?

Mijn naam is Iris Varga en ik woon in Rhenen. Ik ben per begin oktober begonnen als Content Specialist bij INOMA. Hiervoor heb ik al een aantal jaar werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties als markteer. In 2020 heb de MBO-opleiding Evenementenorganisatie afgerond en momenteel volg ik één dag in de week de avondstudie Commerciële Economie om mijn kennis te verbreden. Ik ben een persoon die zeer gedreven, vakbekwaam en kritisch is. Ook ben ik altijd opzoek naar het beste resultaat – zowel voor mijzelf als voor INOMA – en wil ik graag alles uit het leven halen.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Samen met mijn vriend woon ik in hartje Rhenen en wij houden er beiden van om hard te werken en in het weekend vooral ook goed te genieten. In mijn vrije tijd houd ik ervan om met vrienden naar festivals te gaan en uiteten gaan met mijn vriend doe ik ook graag. Natuurlijk vind ik het ook belangrijk om aan mijn gezondheid te werken, dus als compensatie sport ik gemiddeld twee keer per week. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Dat doe ik door middel van het volgen van Webinars en podcast en soms breng ik een bezoekje aan leerzame beurzen. Tot slot vind ik het ook tof om content te creëren voor mijn eigen social media.

Hoe ben je bij INOMA komen te werken?

Begin oktober ben ik begonnen bij INOMA als content specialist. Vanwege de strenge corona maatregelen heb ik bij mijn vorige werkgever veel thuisgewerkt. Inmiddels was het tijd om mijn horizon te verbreden en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Gedurende mijn zoektocht naar een nieuwe baan gaf iemand mij de tip om op gesprek te gaan bij INOMA en
tijdens de eerste kennismaking hadden we vanuit beide partijen een goede klik. INOMA zocht een content specialist met veelzijdige kwaliteiten en ik zocht een diverse organisatie als INOMA.

Kun je iets meer vertellen over je baan bij INOMA?

Ik ben er nog maar kort, maar ik ga nu al elke dag met ontzettend veel plezier naar mijn werk en ik zit hier helemaal op mijn plek. Bovendien zijn de werkzaamheden erg divers, waardoor ik mijn creativiteit kwijt kan. Als ik denk aan content creatie, beginnen mijn handen gelijk te jeuken. Dan heb ik het over content creëren in de breedste zin van het woord. Ik houd mij voornamelijk bezig met content schrijven, content creëren, social-mediacampagnes, vormgeven, SEO en het optimaliseren van websites. Oftewel, ik ben heel allround en van alle markten thuis.

Wat kunnen we nog meer van jou verwachten?

Aankomende jaren mogen jullie nog vele vormen van content creatie van mij verwachten. Daarnaast wil ik mezelf ook nog verder ontwikkelen in de designwereld. Het lijkt mij ook tof als ik over een aantal jaar marketingprojecten binnenhaal en vervolgens deze ga leiden en sturen, waarbij ik de projecten vanuit een helicopterview aanstuur. Daarbij wil ik werken aan A-tot-Z projecten en inventariseren wat de wensen en behoeften zijn van klanten, om deze vervolgens om te zetten naar een strategisch marketingplan.


Auteur: Daryl Baars


Ga terug naar het overzicht

Mis niks!

INOMA
INOMA team