Neem contact op

Kennismaken: Glennys Baars

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Kun je jezelf even voorstellen, Glennys Baars?

Mijn naam is Glennys Baars. Ik ben 24 jaar oud en woon in Veenendaal. Ik heb gestudeerd in Den Bosch op het Koning Willem I College, waarvan de eerste 2 jaar Marketing & Communicatie en in het 3de jaar de specialisatie Event Management. In de avonduren volgde ik ook nog een opleiding voor Ondernemerschap, want dit sloot perfect bij elkaar aan. Mijn passie voor social media ontdekte ik tijdens mijn studie.

Hoe ben je bij INOMA terecht gekomen en wat doe je?

Waarschijnlijk zag je het al aan mijn achternaam, maar dankzij mijn broer Daryl ben ik bij INOMA terecht gekomen als Content Specialist. Ik focus mij vooral op het creëren en inplannen van social media content voor onze klanten. Dit is enorm leuk om te doen en elke dag weer een uitdaging.

Wat doe je zoal in je vrijetijd?

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met dieren bezig. Ik heb een paard waar ik regelmatig mee in de bossen rijd. Thuis hebben wij een hond en een kat. Vooral mijn teckel Bentley is een echte aandachtvrager.

Daarnaast heb ik ook nog een uitgebreide hobby en dat is (kunst)nagels zetten. Deze hobby is uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf, waar mensen bij mij op bezoek komen voor een behandeling en ik doe ook mee aan wedstrijden. Hierdoor daag ik mijzelf elke keer weer uit om te groeien.

Kan je nog iets meer vertellen over je eigen onderneming(en)?

Ja, zeker. Eigenlijk heb ik meerdere ondernemingen. Eén daarvan is mijn eigen nagelsalon Be Polished, maar ik ben ook eigenaresse van twee webshops, genaamd DG Ruitersport (ruitersport artikelen) en Bennie’s Winkeltje (hondenspeciaalzaak). Dankzij INOMA staan er twee prachtige websites en zelf doe ik de sociale media voor de bedrijven.

Wat kunnen we nog meer verwachten van jou binnen INOMA?

Social media content creatie zal altijd op nummer één blijven staan bij mij, maar wellicht komen er in de toekomst ook nog leuke opdrachten bij om evenementen te organiseren voor INOMA en voor klanten. Hier heb ik natuurlijk voor gestudeerd. Deze branche ligt nu even stil, maar wie weet wat er de komende maanden gaat gebeuren. Fingers crossed. 😉

Neem contact op


Auteur: Glennys Baars


Ga terug naar het overzicht

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
INOMA team