Neem contact op

Kennismaken: Germaine van Vugt

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Welkom bij het team! Kun je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Germaine van Vugt, ik ben 45 jaar oud, moeder van een zoon van 21 en ik kom uit Duiven waar ik sinds twee jaar samenwoon met Reinoud. Ik heb Event Management gestudeerd en ben momenteel een studie Hoger Management gestart. Wat ik belangrijk vind, is dat ik mezelf blijf ontwikkelen. Ik ben bij INOMA gestart als Operationeel Manager en heb de ambitie om naar de hoogste functie mogelijk door te groeien.

Hoe ben je bij INOMA terecht gekomen en wat doe je?

Hiervoor was ik als Senior Projectmanager/Operational Director werkzaam bij een reclamebureau en verantwoordelijk voor klanten zoals o.a. Gamma Nederland. Nadat ik vastliep binnen mijn functie en doorgroeimogelijkheden, ben ik verder gaan kijken. Via een vacaturesite kwam de functie van Operationeel Manager bij INOMA voorbij. In minder dan twee weken had ik mijn eerste sollicitatiegesprek en de daaropvolgende eerste werkdag. Ik mocht gelijk aan de slag. Samen met Daryl en Andries ben ik onderdeel van het bestuur en dat is waar ik blij van word. Samen toewerken naar structuur en groei.

Wat doe je graag in je vrijetijd?

We hechten enorm veel waarde aan genieten van het leven. Motorrijden is de ultieme passie van Reinoud en sinds kort ook die van mij. Hij heeft professioneel geracet en dat heeft hij dit jaar na een stop van ruim 8 jaar opnieuw opgepakt. Voor mij een heel nieuw leven waar ik in stap, maar supergaaf dat we deze passie nu samen delen. Verder houden we van films kijken, festivalletje, wandelen, motorrijden (ben zelf aan het lessen) of genieten we van onze boot op het water. Ik kan ook echt genieten van koken en dat doe ik ook elke dag uitgebreid, ongeacht of ik op tijd thuis ben of extreem laat.

Wat kunnen we van jou verwachten binnen INOMA?

In het begin van mijn carrière heb ik ruim 12 jaar een soortgelijk bureau gehad als INOMA. Door ernstige gezondheidsproblemen én een ernstig auto-ongeluk heb ik helaas de beslissing moeten nemen om daarmee te stoppen. Het heeft me heel veel inzichten en kennis gegeven en hopelijk kan ik nu Daryl en Andries met mijn kennis bijstaan tijdens de groei van INOMA.

Ik zie mijn functie binnen INOMA als een hele belangrijke. We vullen elkaar als bestuur enorm aan. Juist omdat we andere karakters hebben. Ik ben heel loyaal, heb mooie ideeën hoe ik het bedrijf verder structuur wil geven en probeer Daryl en Andries zoveel mogelijk te ontzien. We bestaan pas anderhalf jaar, dus er zijn nog zoveel mooie stappen te zetten. Het is enorm fijn dat ik die vrijheid ook krijg. Onze doelstelling is om in de komende drie jaar nog veel meer te groeien en ik zie mezelf daarin in een compleet aansturende rol. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in.


Auteur: Germaine van Vugt


Ga terug naar het overzicht

Mis niks!

INOMA
INOMA Online zichtbaarheid en branding